Wadah Madrasah Pengalaman: Khamis nama diberi kan kan kan


Thursday, March 5, 2009

Khamis nama diberi kan kan kan


Salam


Subuh bingkas bangun,,sunyi damai perkampungan ku ini..tiada lagi kokokkan ayam ayam yang menandakan subuh mula berlabuh.
Sunyi nya seakan kosong,dulu perkampungan ku ini dipenuhi dengan teriakan ayam yang menjadi alarm membangunkan aku dari lamunan mimpi malamku...mungkin kini perkampungku mula menjadi hutan konkrit...suasana mula membisu..


☺☺☺☺☺


Mentari membuka tirai pagi...
Anggun nya mentari gagah menampakkan dirinya...
Walau kabur kabur dilindungi awan tetap silau anak mataku tatkala mendongak ke wajah langit...
Terasa hangat tubuhku tatkala mentari memancarkan cahaya nya,
Dingin jua tatkala angin menyampaikan salam rindu nya.


☺☺☺☺☺


Kelmarin aku study litar elekrik,
aku lansung xtaw...pengiraan n formula.byk nak kene hafal.adoyai,tension aku.rasa dh nk ptus asa je.hm,ape xnye.kuliah bru 2 sesi.exam xlame g,bln 5 nanti.1bln lbh je g.tmsuk cuti.tolak cuti,xsmpai sbln pn..hope aku dpt lah lulus subjek nie.

Mlm td aku wat math,tp aku xtaw nk wat.hahaha.gler btul math 2.sume subjek aku.semua ada math.kcuali lah hubungan etnik n english.

Owh ye.
Hari nie aku ada exam trigo.sempat gak lah aku stdy,mlm td aku stdy skejap.pg nie skejap,kat klaz nanti stdy skejap.bleh lh kan.hope aku dpt wat lh kan...doakan aku k.hehehe.





Hazel....exam



Google pic



4 comments:

~ Lyana ~ said...

study memang macam tu dik.. macam tak pernah tahu apa-apa.. (eh?)
Dah habis study kang baru tahu mcm mana bestnya study..

Wan_hazel said...

hehehe...wan windu nak blik zaman sekolah menengah,,,kalau wan dapat u turn blik,,nak study rajin2..hehehe

SRISUFI said...

sik hal.
apapun berjaya kena mula ngan susah.never ever give up!!
aja2 faithing!!!

Wan_hazel said...

Thankz kak sri.boh ptus asa kak sri o.hehehe