Wadah Madrasah Pengalaman: ujian minda sikit


Friday, March 6, 2009

ujian minda sikit

Salam ♥♥♥


Hakim menjatuhkan Ahmad,hukuman mati.

Berdasarkan petikan diatas siapakah yang akan mati?
Pilih jawapan yang paling tepat.

A)Hakim
B)Ahmad
C)Tiada sesapa yang mati
D)Soalan bodoh.

Tinggalkan jawapan anda...


♣ ♣ ♣ ♣ ♣


So how u all today??hope korang shat lah.aku...aku sihat je.owh ye,aku nak try korang dengan soalan kat atas 2.saje je aku mulakan entry aku nie dgn soalan.korang jawab k.nanti aku kasi jawapan kat next entry aku,n sebab kepada jawapan aku 2.ala kacang je soalan 2.pejam mata pn bleh jawab.


☺☺☺☺☺☺


Malam tdi aku ato blog page kakak aku.nak jugak pic sisi yang mcm aku 2.hehehe.so aku wat lah.skin die pn nak minta tukar gak.hehehe.so nie lah hasil nye.kalau nak tengok.g url nie erk.klik je.blog akak aku dah canggih mcm blog aku gak.nie xpuas hati nie.hahaha.
kak asz ♥♥♥


Owh.mlm tdi pn aku ade chat ngn Nur.(Y.M),Maaf mengukir nama disini..dia add aku or aku add dia.aku pn xtaw.hahaha.bab time tu aku on9 gune hp.sempat gak Nur nie blajar bhasa sarawak.bgus2.kitak kamek,kamek kitak.hehehe.xsalah kan kalau nak blajar.
the rule no 3.education for all.

nak Ziarah die punye blog klik je nie erk
Nur





Mengapa menangis tak berair mata,
Andai air mata itu penghapus duka.....
_renungkan fikirkan_






hazel exam trigo dah lepas



8 comments:

CikYana(",) said...

mashimaro kt bwh tu comeL
hahaha..

p/s:aKaK ni comeL ke?
ye2 je wan nie..
tQ if pujiaN tu ikHLas..
hiKhiKhiK..

Wan_hazel said...

lah tak pasal2 yang tu akak comment kan,,hahaha...

SyFazidawaty said...

mek tauk jawapan nya!jawapannya A..tol x?

Wan_hazel said...

lah...lak mek bik jawapan nya k..hehehe

kuIna Jentayutiara said...

alamak mati akal nie...

salam kenal

Wan_hazel said...

Salam kenal gak.mati akal.hehehe

SRISUFI said...

Ahmad yang mati hohoho ahmad albab yang punya.....


=)

Wan_hazel said...

Next entry mek bik jawapan nya.tggu jak.hahaha.