Wadah Madrasah Pengalaman: rabu terbentang lagi


Wednesday, March 4, 2009

rabu terbentang lagi

Salam

Hari nie hari Smart day hari rabu...(kat kolej aku)
Hehehe...ngantok nye aku pepagi nie...

Crta tentang kwnku.aku ada sowg kawan nie.dia tanya kat aku.kalau dah jatuh cinta 2...kene bterus trang ke.?aku jwablah.kene lah,kalau x.cmne nak taw,die suke kat kau ke x?yg pnting jgn btepuk sblah tgn je...
Pastu die jwab plak.kalau die xsuke cmne...nie lah bhgian yg aku susah nk jwb...aku kasi taw die,jd kwn je lah kan.cmne nak wak,kalau msh nk bharap 2.its ok..tpulanglah kan.hehehe.

aku pandai nasihat je,,tapi aku camtu gak,,hahahaa,,,off topic
dah lambat nak turun kuliah...
☺☺☺☺☺

Hazel
fikirlah dengan tenang...segala yang terbuku pasti terbentang,,,
_fikirkan renungkan_




(macam kak sri jak eh,ada renung2 fikir2..hehehe,,xpa nak kak sri??)




10 comments:

SyFazidawaty said...

huhu..susah aie mun nak declare..i wish i could tp takut glak2 mun btepuk sbelah tgn..gus pendam jak..mun da jodoh, ada...mun xda, carik org lain jak..hehe..

-SRISUFI- said...

Salam dik wan,

buat pertama kalinya kmk masuk blog ktk sik slow.hehehe

kelak kmk email gambar utk header ya.tunggu masalah YM n SKYPE kmk settle lok.

Bagus.Tahniah.ada peningkatan.Teruskan menulis ya.Benda bagus jgn dipendam.Mari kita share sama.


=)



**eh,apa url blog Hannieza kah?kmk buka blog nya sik dpt nak lamak ya eh.

♥chentaMAYA™ said...

walawaleii~
haha!~
ermm..jgn harap2 la!sbb harapan bley menghanc0rkan!
cheeewwaah!

Wan_hazel said...

wink wink,,,aoklah ooo.mun nak madah ya lah ditakut..p pa bleh wat nak..tpaksa wak,,hehehe,,,yalah tek,,bserah jak ngn takdir..

Wan_hazel said...

kak sri,,hehehe,,lmak xnengok nya eh,,da juak jejak ktk stok,,kak sri tok url nya http://qasehabady.blogspot.com/
blog baru,,dalam bhsa ibunda..hehehhe

Wan_hazel said...

Maya

hehhee,,tol tu..kalau dah tak suke tak suke lah kan,,hehehe

nur farah liyana said...

hahas.
takpe.betol.betol.
nur skong ckp wan,klw da tak suke
jdik kwn pon ckp lah (: but;
tak takot ke nk btrus trang tue?
whee~

Wan_hazel said...

Tu lah pasal.nak ckap ke xnak ckap.hehehe.kalau pndam,nk pndam sampai bile.hehehe

nur farah liyana said...

huhu;
smpy dya gtaw dlu lah.wee (:
but;bg my pndangn lah.
klw kmu?
agaga ;D

Wan_hazel said...

wan pun tak taw,,bab wan pun camtu..hehehe..kalau ada jodoh 2..berserah je laha kan,,hehehe