Wadah Madrasah Pengalaman: When flower Cry blood


Sunday, March 1, 2009

When flower Cry blood



Salam,,,

Pergh tajuk entri...hehehe.aku ambik tajuk 2 dr pic yg aku edit kat atas 2.so aku pakai lah,so so so and so on.hahaha.

Ahad dah...febuari dah pergi march plak melabuhkan tirai nya.ari nie bowink sesangat.nak keluar xde duit,,,duit ade tp ckup makan je...tp aku memang jarang pun nak kluar rumah.kecuali lah trun study n pkara yg penting yg nak kene wat...

Hari nie mendung je.tak panas sgt.slese lh duk umah.owh ye,aku baru je selesai edit pic kawan aku,n lepas 2 aku edit gak pic aku,n pagi tadi aku edit page blog aku nie...ok x?atau yang lame g ok?hehehe.

Owh ye...wat sesape yang ade suh aku tlg korang 2.give me a time ya.tlampau byk yg aku kene wat.kene ekot gliran erk.sape dulu die lh yg dulu kan...ngerti ya dong...hahaha.aku akan wat untuk korang jgn risau taw...janji tetap janji

K,lah korang,selamat berhujung minggu.ape korang wat ari nie???


XXXXX

Andai kasih ia untuk mu,
Maka ia tetap jua untuk Tuhan ku,
_Renungkan fikirkan_




Hazel so so and so on.



4 comments:

♥chentaMAYA™ said...

camat huj0ng mgggu wan!

Wan_hazel said...

Ya.camat hujung minggu gak.

SuFy said...

hehehe..rajin Wan edit pix ngn blog ea...urm, msti pintar IT...bagus2..^_^

Wan_hazel said...

ahaks...pintar bende nye...hehehe...hope termakbulh yang sufy cakap 2...yey yey wan pintar..hehehe..thankz ya sufy