Wadah Madrasah Pengalaman: 'EH Badge Contest'.


Sunday, May 30, 2010

'EH Badge Contest'.




Salam korang




Kali nie Wan join contest dari Edriena Hazelina










Dan ini syarat-syarat contest nie ..



  1. Buat 1 entry. letak tajuk entry 'EH Badge Contest'. upload badge yang korang reka dalam entry tu.
  2. Harus idea asli dari anda. saye xkan bertanggungjawab kalau ade orang kate anda plagiat hak cipta orang lain.
  3. letak banner contest saye kat sidebar blog korang. sampai hujung bulan ye. korang leh amik code kat bawah nie.
  4. semua hasil kerja yang dihantar kepada saye akan menjadi hak milik saye serta merta.
  5. saye akan umumkan sorang pemenang. hadiah pasti nye lumayan.
  6. contest ini akan berlangsung selama sebulan (01 Mei 2010 - 31 Mei 2010)
  7. tinggalkan hyperlink entry korang dekat comment entry Edriena Hazelina.

----------------(100% copy dari Edriena Hazelina)





Badge yang Wan pertaruhkan plak..




badge EH









Wat Edriena Hazelina



Klik lip lap lip lap nie k.. Law nak ambek Badge nie koz Wan wat lam bentuk .GIF and law Wan upload lam entri plak.. secara auto badge tu diformat jadi .JPEG..so klik je lip lap lip lap nie untuk ke PHOTOBUCKET Wan..




BADGE EH










tu je..


korang jangan lupe join k




papai




.



2 comments:

ipa faiza~ said...

nk join jugak..
tp x pandai lah nk design2 neh..
hehe.
tgan x seni org ckp~
0_o

Wan_hazel said...

join je..tak perlu seni2..hehehe