Wadah Madrasah Pengalaman: kenapa Nuffnang asyik tidur? ? ?


Wednesday, May 5, 2010

kenapa Nuffnang asyik tidur? ? ?

.




Nuffnang yang asyik tidur,kenapa? ? ?






Nape Nuff Wan asyik tidur je??? Dalam dua tiga minggu nie memang slalu Nuff Wan tidur, mungkin ade salah sorang dari korang kasi Nuff Wan ubat tidur. Huhuhu, perkare nie bukan berlaku kat Wan je, ramai gak kengkawan blog Wan yang Nuff dia orang asyik tidur. So, dalam masa yang singkat Wan wat lah carian di web untuk mengenal pasti masalah atau penyakit Nuff Wan.


So, Wan kongsikan kat sini. Seperti yang korang taw, dekat Malaysia nie rata rata semua penduduk mempunyai blog dan hampir kesemua memasang Nuff kat blog dia orang.


So,dari semua korang yang memasang Nuff pengiklan hanya sedikit je, pengiklan pun ade bajet belanjawaan dia orang, and pengiklan akan memilih blog yang bersesuaian dengan bajet dia orang.


N
uffnang nie semua nye mengenai pengiklan. Pengiklan pun ada masa kemuncak and tak kemuncak, top and bottom. Tapi yang Wan taw selalu nye awal tahun je perkare camnie jadi coz pengiklan dah kering,nie disebabkan oleh blogger blogger sebelum akher tahun ramai blogger mendapat earning beribu ribuan.


K
orang mesti tertanye tanye, nape blog korang tak terpilih sedangkan traffic ke blog kalian tak pernah kosong, setiap jam traffic jem kat blog korang. Yang nie Wan tak taw, tapi skang gejala penyakit tidur Nuff semakin berleluasa.


K,lah tu je, jangan marah Nuff atau fikir ada masalah kat blog korang. Semua tu Nuff punya pasal. Biarlah Nuff yang uruskan. Rezeki memang kene usahe, tak de rezeki datang bergolek kan... Betol tak.


Hope lepas nie ok lah Nuff Wan erk.


Papai




.



6 comments:

ElyaElmo said...

betollll!!~elya nye traffic laju jee recently ( takde niat nk riak) ...tapi earning takat itu jee..sedeyy laa:(

Wan_hazel said...

huhuhu...biase lah ...harap bersabar je...Nuffnang memang camtu..wan punye earning pun tahap ciput je...

sasha* said...

jgn give up.kene rajin usaha k :)

Wan_hazel said...

ye kene rajin usaha...

zaujahafis said...

tidor la..sebab tuan dia asek berjaga..

Wan_hazel said...

zaujahafis

hehehe...betol3...