Wadah Madrasah Pengalaman: 'Slogan Untuk abg eQ..."


Friday, May 7, 2010

'Slogan Untuk abg eQ..."









Klik banner untuk terus ke blog penganjur




'Slogan Untuk abg eQ..."


Nape?? mesti korang tertanye tanye kan...nie contest sena nye..korang join lah..senang je.. law tak senang Wan tak join koz nak tumpu perhatian ngan study... hehehe,




------------------------------------
First Wan nak kasi taw syarat nye..
------------------------------------



SYARAT:

1. Terbuka kepada followers abg eQ. Yang belum jadi followers, follow dulu ye...

2. Tak perlu vote! Abg eQ sendiri akan 'pick the winner' (berdasarkan kreativiti & originaliti).

3. Bagi slogan yang dah siap, buat 1 entry iaitu slogan anda bertajuk 'Slogan Untuk abg eQ..."

4. Letakkan gambar contest (seperti di atas) kat entry anda tu.

5. Linkkan gambar contest terus ke blog abg eQ.

6. Jangan lupa! Tinggalkan jejak kat sticky mode blog abg eQ ni....abg eQ akan terus ke blog anda.



• • • • • • • • • • • • • •

Slogannya:

"hhmmm...saya follow 'Kurasakan Something...' kerana.................."






Kerana abg eQ lebih hensem dari Wan dan lebih Comel dari wan (walaupun wan taw menipu tu berdose, tapi mama wan cakap tipu sunat tak pe..hehehehe)





Tu je...tak lebih dari 30 patah perkataan..senang kan...ape lagi jom join..terjah blogabg eQ



Senarai Peserta Contest "Kurasakan Something..." yang dah join










5 comments:

Dara lapok said...

tipu sunat pun ade??
hehe..
gud luck!
(^^)b

nand nasyari said...

uih..nama nand ada kt cni.. ;D

Wan_hazel said...

Dara lapok

hehehe..tipu sunat ade..hehehe

Wan_hazel said...

nand nasyari
a ah pun ade ..kan dah join kontest nie

caca said...

mcm mner nk ltk gmbo hello kitty tu kt coment ek ?