Wadah Madrasah Pengalaman: watermark untuk photo Wan Hazel


Friday, May 7, 2010

watermark untuk photo Wan Hazel





Tadi Wan dok wat watermark untuk photo Wan..so nie lah hasil nye..Wan jelez tengok photo blogger yang ade copyright tu..so wan wat lah gak..hehehe...

wan hazel



Software editing

Adobe Photoshop CS3

Wan save dalam bentuk .GIF(type .GIF)
so wan bleh copy paste je kat photo nanti..
skang wan akan gune nie lah untuk label or copyright photo Wan..hehehe...peace



Nie Wan kasi contoh...heheheh






Photo Wan sendiri kat atas tu..
Nampak tak copyright tu...
Apa macam ok tak???




papai





.



8 comments:

miSs hana said...

pehh! awesome!!
manyak gerak2!! ~heeee..
jelez!

yaya said...

nice.. tapi kena rajin edit gmbr n tepek watermark dulu la before upload. agak leceh. i ni pemalas skit.. hahah

BELALANG said...

siap ngan followers sekali die amik.. hehe =P
good luck then...
kalo sudi follow bllg k =)

Wan_hazel said...

miSs hana
law jelez wat lah gak..gune code je wat gerak2 tu

Wan_hazel said...

yaya

tak lah leceh sgt..tapi law nak uplod photo yg size besar sgt pun kene resize dulu...hehehe

Wan_hazel said...

BELALANG

tengs belalang..peace

Nur AtiEtin said...

wan budak CS ke??

Wan_hazel said...

Nur AtiEtin

CS tu ape??
counter strike ke or ape??