Wadah Madrasah Pengalaman: 'aiza , review belog aii plishh ! '


Saturday, June 5, 2010

'aiza , review belog aii plishh ! '





Kali nie Wan nak jadi kanak kanak riang plak..salah ke?? tak kot..huhuuhu
Wan join nie...'aiza , review belog aii plishh ! '





Klik banner
or
lip lap lip lap tu k..
aw nak ke page penganjur




♥ ♥ ♥



hahahha , alang2 tgh cuti skola n tak tau nak watpe so aiza rancang nak buat preview belog khas tuk para blogger d negara kita okie.. so jom kita p pada syarat2 dia okieh !

  • buat post pasal 'aiza , review belog aii plishh ! '
  • msti jadi follower aiza
  • crop header LadyRawrr !
  • nyatakan sebab² kenapa anda join review belog neh !
  • tak kire jantina / umur
  • n lastly , tinggalkan link post dipost neh okie

so sila buat entry ea kalau korang berminat , ini kepada yang brminat sahaja okie , kalau tak brminat , takyah wat , aiza amat mngalukan kepada yang brminat sahaja ;p


pada spe2 tak paham leh tanya aiza d email gurlz_az@yahoo.com.my atau leh add aiza d link facebook okieh !


cepat , rebut peluang ini , khas tuk 500 blogger pertama sahaja ! hahah , post akan brmula esok petang jam 5 , skian ;p



♥ ♥ ♥(copy 100% dari blog penganjur)



Nape wan join nie..




Fikir fikir
Photobucket



Ok...wan join nie pun koz nak join..hehehe..tak de lah..
Wan wat koz kan dah blog kan..takkan nak mop lantai kot kat blog nie.Photobucket...
Takkan nak siram bunge kot.Photobucket.mestilah nak update entri..
Sambil tu nak tarik traffic sedikit sebanyak pun penting gak kan..Photobucket




G pun nak try jugak tengok ape pandangan orang kat blog Wan nie kan..hehehe.huhuuhu. Dari dok tunggu orang puji blog Wan better Wan suh orang puji blog Wan ..hahaha



so tu je kot..






Photobucket

korang law nak join cepat cepat taw, jom nek kude ngan kitty..cepat cepat cepat..sape lambat tak sempat..




Omaigod Omaigod
Iboh bena gilak kitak orang nangga eh..supan nyawa mek..peace.



papai..









5 comments:

Aiza said...

hahahahaha , entri kebudak2an , d terima , tnggu smpai kul 7 malam okie , belog yang ketiga !

Norhayati Rostam said...

wah..boleh ajar dialek sarawak?
hihihi

Wan_hazel said...

Aiza

ok,,tengs ,,ehhehe..tak sabar nak tunggu nie..hehee

Wan_hazel said...

Norhayati Rostam


boleh tak salah law nak blaja..hehee

HonEyBuNNy said...

gd luck/...hehe