Wadah Madrasah Pengalaman: Ape bende nie..menyusahkan...


Tuesday, June 1, 2010

Ape bende nie..menyusahkan...






Ape bende nie..menyusahkan...














aku kilk name ida
aku klik name aaa
aku klik name adam
aku klik name deana




alek alek kuar yang nie...



Idzuan87
male,
ampang,21



Aku pun eran...boy or girl budak nie,,ataupun..hmmm



geram betol..



law nak support pun tak yah lah nak gune name len2..name sendiri kan ade..orang len pun ade bende alah nie..tak de lah camnie sangat.. cakap terus terang.. blogger blogger len aku respect korang koz korang sediakan satu link g untuk ke page tu.. tapi budak nie..apelah... tak faham aku..







menyusahkan aku je..







aku bercakap masih bercermin diri,,,
.



33 comments:

Nur Hayaty said...

betul tu wan,akak pun terkena semalam...wan tak sudi ambil awrd dr akak ke?huhu

Wan_hazel said...

samelah..ramai yg terkene tu...

wan sudi ambek...hehehe

Nur Su'aidah said...

selalu gak dapat. youth say tuh nak promote campaign diorg. nt diorg dapat duit kalau kite tekan support tuh. tp mslh nyeee menyamar. geram betul

Wan_hazel said...

betul tu...yg menyamar tu lah wat wan sakit ati,,kasi je name n link suh support...tak de masalah...geram betul

Nur Hayaty said...

sabar k...toksah layan je..hbis citer melainkan org yang jujur..=]

Wan_hazel said...

tol tu kak ...biar je lah..

CiK QiQi said...

sabar wan sabor..cik qiqi lom tkna lg...tp kalo kna wt2 xlyn sudei...hehehhe

fiezah91 said...

sama la kita.. dah la benda sama tapi nama lain..sakit hati je kadang2..dah la tiap hari menyemak dekat cbox..grrrr

reen_sofee said...

ape tuh weh?
huhuh

PuTRiTeDDy said...

wan,..!~ptri pun kene jugak..hye laa..nk promote gtawlaa nk promote ye takk?urm mmg btul2 menyusahkan..huhu

+akufobia+ said...

da banyak kali kena.lalala.terpulang kat orang tu la.nakal sangat.sepak je.haha.

DaHLia said...

tu laaaa bengang gak ngan budak ni...nasib xkenal, kalo kenal, aku luku2 jer :P hehehhee

shey said...

ta yah layan la wan :DD

Wan_hazel said...

CiK QiQi

nanti ade lah kene tu kot..hehehe..

Wan_hazel said...

fiezah91

tulah..ari2 menyemak kat cbox..name entah ape je..sebarang je

Wan_hazel said...

reen_sofee

mamat tu mnyamar..follow lah ape lah..menyusahkan..

Wan_hazel said...

PuTRiTeDDy

tulah law nak promote wat care promote..kasi taw lah..tak yah mnyamar menipu camtu kan

Wan_hazel said...

+akufobia+

hahaha..jum same2 sepak..hahaha

Wan_hazel said...

DaHLia


sabar2...nanti brenti lah budak tu kot

Wan_hazel said...

shey

camne nak wat tak layan..wan fikirkan blogger yg blogwalking..kire nak balas kunjungan lah..tp alek2 tengok..mamat tu plak..huh

✿nenek moden✿ said...

nk menyamar gak la mcm ni..hehehe..
boleh ke wan?hehehe...
kunk tak pasal2 kena blasah..hahaha

nuriz said...

oo tu yg klik iklan youthsays..takpe selagi kita tak klik support the kempen tu depa tak dpt apa pun, bg yg sis fhm le hehe

sweeTSour said...

uh igtkan Keyyah sorg je tension, rupanya ada juga org tension bila tgk iklan ni..huhu

tiefazatie said...

wan!ifa pun kena nie..omg!sgt sakit ati ok..tiap2 hari ade..tekanan ifa..adeh..kotnye pun bg la link blog..nie tidak..cam nak bunuh je budak tue..ifa dh sound dh..tp die keep dtg n menyibuk ok..huhu..

Mrs Infinity said...

salam...la br tau yg benda tu penyemak je..huhu patut la sblm ni rase cam bengang sensorang jek..hehe

Wan_hazel said...

✿nenek moden✿

hahaha..bukan kene blasah je..kene tikam ikat dalam laut..hahaha

Wan_hazel said...

nuriz

owh..betul ke..sie2 je lah mamat tu wat bende tak pedah tu erk..huhuuh

Wan_hazel said...

sweeTSour

tulah..law skali je tak pe lah..nie bkali2 dalam 1 hari..nyampah

Wan_hazel said...

tiefazatie

nie law budak tu wat g..tak taw lah budak tu..nyebok je...tak berkat punye...

Wan_hazel said...

tiefazatie

nie law budak tu wat g..tak taw lah budak tu..nyebok je...tak berkat punye...

Wan_hazel said...

Mrs Infinity

bukan menyemak lagi..semak samun tu..hahhaa..nyampah

qellissa said...

betul tu, semlm pon tgk byk gilos ltk nama wanie lah, ady lah, hangin gak coz slalu nama2 tu kan blogger yg slalu kita jejak alih2 tgk bukan blog diaorg tp youthsay..klu nak suh kita pomote pon sekali dah lah,ni tggal jejak ngan menyamar nama lain2..byk lak tu dlm satu shoutbox penuh dia jer..geram tul mlm td..

Wan_hazel said...

qellissa

tulah...wan pun geram...gile kot...wan tak faham lah perangai budak tu..

dah lah menyamar..geram..skang nie pun masih geram...apelah