Wadah Madrasah Pengalaman: CONTEST CIK ALENG INDAH~


Wednesday, June 2, 2010

CONTEST CIK ALENG INDAH~










Syarat-syarat penyertaan:
1) Letakkan gambar korang di mana-mana tempat menarik di Malaysia yang di rasakan indah
2) Tulis entry simple kenapa korang rasa tempat tu indah
3) Jangan lupa banner contest cik aleng indah yer..link kan ke blog ni.
4) Korang kalau jadi follower pun ok gak. (tiada paksaan)
5) Last skali letakkan URL blog korang kat dalam komen yer. senang cik aleng nk gi melawat
6) Contest akan tamat pada 30 Jun 2010.



hadiah tak yah cite ah..korang terjah lah k... klik je nie ALENG




Photo yang Wan pertaruhkan plak..






Ok..gambar nie kat Pasir Pandak...Sarawak... yang gunung tu plak..tu lah Gunung Santubung..Sarawak a city like no other..

Tempat nie memang best...menang best sangat..korang pun bleh wat pendakian kat Gunung Santubung tu..Law time pagi pagi sejuk sangat.. Nak mandi pantai pun bleh..

Mase nie..Wan ekot krusus BTN untuk kolej Wan. Owh ye..time snap photo nie plak time kite orang nak balik dah..huhuuh...





tu je..korang jangan lupe join k..peace





.









8 comments:

fiezah91 said...

huyooo.. kacak..mun menang boh lupak.. ekeke

Lynn Johari da hOts mama..!!! said...

nk join laa...
http://kaseh-cintapandangpertama.blogspot.com

follow me back k... =)

aleng said...

ok wan. menarik btol gamba ni. x letak banner kat sidebar pun xpe. asal ade dlm post ni.ok da tu.gud luck!

Wan_hazel said...

tengs all

M a W a D D a H said...

gud luck ea wan...

sis shuhada said...

nice pic of u! wan mmg pandai amek n edit gambar jd lebih menarik kan?

good Luck!

Wan_hazel said...

adah..

tengs..peace

Wan_hazel said...

sis shuhada


tengs gak..huhuuhu..pandai ke..huhuuh..peace