Wadah Madrasah Pengalaman: GiveAway OSHA


Friday, June 4, 2010

GiveAway OSHA







nie 1st giveAway yang Wan join..heehhe...cube nasib nie...
korang janga lupe join taw..









nie Wan sertakan syaratnye

__________________


1. kena la jadi follower blog ini dan juga OSHACRAFT
2. Buat 1 entry paling simple je tentang giveaway ni beserta pics di atas..1 perkataan pon xpe..haha...
3.then jgn lupa linkkan blog OshaCorner dan Oshacraft dalam entry korang k..
4.sila tinggalkan URL blog korang kat komen k..



tarekh tutup: 12.6.2010

Pemenang akan dipilih menggunakan sistem RANDOM dan akan diumumkan pada 13.6.2010

_____________________(100% copy dari Osha)










tu je..

senang je







.



5 comments:

tim said...

nak join..!!
tapi bleh tak tim letak gmbr giveaway kat side bar..??

Wan_hazel said...

tanye kat pengajur sendiri taw..wan tak taw plak..uhuhuh

hans said...

gudluck wan

p/s : Jom Join Contest Dan Menang Barang Kemas Dari Sabah http://hanspunyablog.blogspot.com/2010/06/jom-join-harvest-festival-2010pesta.html

Wan_hazel said...

tengs,,,

Ms.osha said...

wan..mekceh join aaa...
;)