Wadah Madrasah Pengalaman: Tolong...Kenapa Blog Wan jadi camnie..Minta tolong sesangat


Thursday, September 30, 2010

Tolong...Kenapa Blog Wan jadi camnie..Minta tolong sesangat





.




Korang...Korang tengok tak blog Wan..Nape jadi camnie??korang View ade tak menatang yang cam kat dalam gambar atas tu??/


Tolong Wan..Wan tak nak benda tu....Nape Blog Wan jadi camtu???Lepas tu tajuk entri Wan lak berubah...Korang View Blog Wan ade tak tajuk jadi cam gambar kat bawah nie...




Tolong Tolong..Hope korang bleh kasi taw Wan...Wan minta sangat erjasama korang...Law korang ada cara n ak ato kan jadi cam biasa..Hope korang leh tolong...




Tetiba je Blog Wan jadi camnie....






.



21 comments:

Hime said...

Wan, akak tgk ok ke.xde plak cm kat gmbr tu.cm biasa je

+dieabella+ said...

last time perasan ade bende cmtuh..skang xde pon lg..da ok ke?

Wan_hazel said...

Hime

betul ke kak??law betul bgus lah..tapi wan view gune mozilla nie camtu lak..wan nye mozilla tak betul kot..

Wan_hazel said...

+dieabella+

masih..wan nye page bru je jadi camnie..plik tul

arayualan said...

xpasan pun..hee

Melati Qistyna's Mummy said...

akak xde nmpk ape2 pown wan... dh ok kot :)

Wan_hazel said...

arayualan

hehee,,tak pe...mozilla wan wat hal kot

Wan_hazel said...

Melati Qistyna's Mummy

masih lah kak...geram nye wan

Hime said...

Wan tak try view gn browser lain ke?

Wan_hazel said...

Hime


wan dh try.browser len tak lak jd camtu...mozilla wan yg camtu...and ade sesetengah browser camtu...tak bez lah jd camtu

Nur Hayaty said...

kenapa sis buka tak ada benda tu wan?ok je sis buka blog wan...

Wan_hazel said...

sis

nape wan view jadi camtu erk..ok lah law blogger len view blog wan ok

Sueozana said...

Salam wann...
pekhabar?
nt tgok blog wann ok jer...

cuma tulisaanyer kecik.. nt dah tua, kena pkai spec nk baca blog wann ni, hehe... t8 care!

Wan_hazel said...

Sueozana

salam nt...wan shat je..tengs,,,

Wan_hazel said...

Sueozana

salam nt...wan shat je..tengs,,,

EkaWeird said...

blog wan ok....

Wan_hazel said...

EkaWeird

nape wan view ade masalh erk..

Humanity Life said...

salam wan,

saya pon sama cam wan gak.. nampak menda tu! ape pon abaikan jer laaaa menda tu kekekekeke bukan dia kacau menda lain kot, menda tu sekadar searching jer! k laa macam nak ronda2 plak ye wan!

Wan_hazel said...

Humanity Life

tapi wan ase bende tu kacau sgt..

SitiAisyah ElisaBatrisya said...

ni gna adobe photoshop ape yek??odobe photoshop 7.0 kee??pening2..ahahha..

Wan_hazel said...

wan slalu gune adobe CS3...