Wadah Madrasah Pengalaman: sampahnya blog awak.. nyesal masuk.. dah tak masuk dah pasni


Tuesday, October 19, 2010

sampahnya blog awak.. nyesal masuk.. dah tak masuk dah pasni

.



"Benci:sampahnya blog awak.. nyesal masuk.. dah tak masuk dah pasni"





Waaaa..Best nye ada orang kata Blog Wan sampah..Entah sape ke yang punye nickname Benci tu??Boy or Gurl punye keje nie..Nak gak taw camne blog dia..Mesti best kan..kemas wangi and widget Blog ko berlambak kan..siap ada lagu g tu..eh betul ke??


Macam lah aku suh ko masuk Blog aku..Tak kan..eh eh mungkin kot aku Blogwalking tetibe lak masuk Blog cantek and comel..mesti tu Blog kau kan..Len kali kau kasi je link Blog kau and aku tak masuk g Blog kau, law aku Blogwalking..Guna lah nickname sebenar..


Lepas tu share lah ilmu kat aku..Aku nie baru g dalam dunia Blog..hehehehe..ajar lah aku.."Camne nak wat Blog cam tong sampah" Wat lah tutorial..Nak tengok..


.



54 comments:

DaRa MaNiskU said...

hehe,statement brani mati ya wan..brani juaknya tp xlah brani glak sbb xda berik link nya...lempar batu sembunyi tgn org ya..

dianafisa81 said...

alah...jgn amik ati sgt...sajer jek tu...nak tarik perhatian..nanti awak akan klik balik link dia tu...baca entri dia...haaa...dia dpt traffic...

CiK QiQi said...

wan..sbr wan..awatle de je yg mdengki ni...xphm btoi qiqi

cik QasehThya said...

ceh..
jari tu memang nk kene p0t0ng per cz taip mcm tu??...
grrr..

nk teng0k gak kn c0mel ke..bersih ke blog dia tuh...
kan wan kan. :)

NURULekmiRabat said...

jahatnya org tuh..sabar eh, hanya orang yg selalu dtg sni je tau yg blog ni x mungkin sampah.

Hanis_Zieti said...

sape ckp smpah..sy suke masuk sni..huhu.byk info..thanks yea..:-)

aYaz said...

sabar je...
manusia yang camtu mmg wujud..
huhuhu...

Melati Qistyna's Mummy said...

hmmmm, mmg susah nk puaskan hati manusia neh... sabo je la... wat derk je wan.... :) ramai g yg ske dtg umah wan nie....

Wan_hazel said...

DaRa MaNiskU

mena ya..bencik alu mek ngan miak ya...asa kacak glak blog nya..ada ndak ka blog..ahahha

Wan_hazel said...

dianafisa81

aha..tu lah...budak tak cukup ilmu tu

Wan_hazel said...

CiK QiQi

wan pun tak faham..dari dulu2 lagi memang blog wan nie ade je yg tak suke..hahha..

Wan_hazel said...

cik QasehThya

a ah..wan geram sgt nak tgk..bersih tak blog die tu...Tapi dia tu penakut...alahai..

Wan_hazel said...

NURULekmiRabat

tengs...sabar je la wan...

Wan_hazel said...

Hanis_Zieti

tengs kak...info kat sini semua utk dikongsi..

Wan_hazel said...

aYaz

tengs...biarlah kan...

Wan_hazel said...

Melati Qistyna's Mummy

tengs kak..tu lah kak..wan wat derk je..hehhee..

i am S!L4H.. said...

eh blog wan warne warni la.....
cute je....

Wan_hazel said...

i am S!L4H..

tengs...

NOTHING TO DISPLAY said...

ek....truknya owg tu..ala dia tu msti musuh wan yg jeles kt wan..agaagagaga~lek2 jek..

Wan_hazel said...

NOTHING TO DISPLAY

mungkin kot...biarlah kan

Cyiro said...

sabar jak lah wan...jangan layan...

.:: dieylah :: said...

aie eh...da juak org kdak ya..kmk pnh juak nemu org kdak ya..sabar jak la o..kali blog sidak kacak gik bah...haha...

Marlina Roslee said...

Nape lah manusia nie busuk sngt ati dye....Hope dye sedar lah...

[ANNE] said...

wan..biar je.tak semua yg kte buat,kte leh puaskan hati org..btw,go on with your style..anne sentiasa sokong okay??

- Cik Norazlina [@tau] Nora - said...

sabar je la...ada je orang mcm tu...
"sampah" pada orang yang dengki...
suka hati la kan?? blog kita kan?? ^_-

Luna Chempaka said...

sabar la wan.. tak lama mana pun org2 tuh kalau keje nye just na kondem org laen..

Wan_hazel said...

Cyiro

tengs bro..wat xtauk jak

Wan_hazel said...

.:: dieylah ::

blog sidak ya nang kacak bah..kita tok pa jak nak

Wan_hazel said...

Marlina Roslee

semoga Tuhan ampunkan dosa dia..hehhe

Wan_hazel said...

[ANNE]

tengs...wan tak kisah sgt ngan budak tu..biar je lah

Wan_hazel said...

- Cik Norazlina [@tau] Nora -

a ah//betul tu.."suka ati lah blog aku"

hehehe

Wan_hazel said...

Luna Chempaka

hope camtu lah...tunjukkan kebenaran..

SiBulan said...

sape la jahat sgt tangan dia taip camtu..
ish2 busuk ati tol!

Wan_hazel said...

SiBulan

wan pun tak taw gak bulan..huhuhu

hani said...

buat tak tahu je wan...
jangan layan..yang pasti ramai yang suka blog wan ni...

Wan_hazel said...

hani

tu lah...wan wat tak taw je dah..

suzie rahman said...

huhu suke ngata xltk link.law x glemer juga dier pas wan backlink.kn kn.ha2 abaikn je.dier tu myb ult smph.

Wan_hazel said...

suzie..

tu lah..rugi dh kan..len kali tggalkn lah link..bru dapat traffic kan..

dudu said...

ala wan..die tuu jelez je tuu..
dari melayan die..bek ignore je org cmtuu..sj nk cr lebih publicity..hehe

Wan_hazel said...

dudu


tulah....biarlah kan..tak kmane pun die tu..

cKyN WaN said...

hohohohoo dasyatnye la hai org2 dengki nih ek. tak pernah dapat n i hope xkn dapat. seram je

maisyah said...

laa..bolehnya dia kata camtu pd wan?
xdala..juling apa..eh...da tulisan kecil2 comel..senang baca la...
isshh..abai ja wan...jeles tu ada master PHD (perasaan Hasad Dengki)..hehehe..abisla aku pas ni dia mesti dtg blok kutuk saya plak..
hah..lau blog saya dia kata, buat dek..ja..ngee..memang serabut pun..xda ms mau update selalu lalu la..
lek wan..ceria ya..

Wan_hazel said...

ckyn wan

hehehe...entahlah org tu tak de pasaan kot..atau blog wan nie memang sampah..huhuhu

Wan_hazel said...

maisyah..

tu lah ..wan abaikan je..malas lak nak kecoh2...hahaha...bairlah

budak_nakal said...

wakaka..ilek wan..boh panas2..wakaka..biasa la ya

Wan_hazel said...

budak_nakal

hehehe...cool jk mek tok eh..hehehe

sue/allya/zalya said...

ishhh ada gak sepisis dengi dalam buat blog gini eh.. ingatkan dlm bznus aja sue kena... adoiii aiii wat pe la nak dengki, bknye tuan blog neh myusshkan org len.. lantak dia le nak letak apa pon dlm blog dia.. 2 hak dia.. tiap org ada hak masing2... xkan le nak 4low pe yg org len nak, klu gitu, bek dia xyah buat blog neh.. kadang2 manusia neh ada gak bodo dia kan??? wpon dia tuh blaja tinggi tp akal pikiran paras tapak kaki aja.. opssss sorry ter emo plak.. sue mmg xbpe bkenan dgn org mcm neh...

Wan_hazel said...

Sue

ehe..sue lak yg marah..entah lh sue..budak yg kurang kasih syg..biarlah...wan pun geram gak tp bile fikir balik wat pe nak kecoh2..biar je lah kan.

ana-capix said...

mcm dengki je dak tu comment,,sian. blog dye huduh kot..weee :)

Wan_hazel said...

ana-capix

hehee...a ah kot..blog die tong sampah..hehehe

zahidah dihaz said...

bak ilek...iboh moha2...sik cute gik lak..hehehehe...smile...

Wan_hazel said...

zahidah dihaz

hehehe..dah xmoha2 dh mek..ehhee

princess hanna said...

biarkn je wan pe dy nk kate...xyah amek port...troskan senyum ye...sorang ja yg ckp cmtu...tp org laen stil sapot blog wan...senyuummmmm...=)

Wan_hazel said...

hanna..

a ah...betul tu..wan tak kisah sgt dh..biarkn je kan