Wadah Madrasah Pengalaman: Sekali lagi dalam kontes mencipta header


Wednesday, October 20, 2010

Sekali lagi dalam kontes mencipta header

.


Klik banner untuk ke blog penganjur
Tamat 4 november 2010
Salam Korang..


Hari nie Wan join lagi skali kontes mencipta header.Nak try je walaupun Wan nie tak terer mane dalam edting graphic nie..So try nasib..And masuk nie dua dah header yang Wan taruhkan..Mungkin law ade idea lagi nanti Wan akan wat lagi entri mengenai kontes nie..ehehe..

Jom tengok header yang Wan pertaruhkan..

----------------------


kontes shop header


--------------
Header dalam format .PNG

Klik Header untuk paparan lebih jelas


Ok tu je...



.




4 comments:

cKyN WaN said...

uwah..terernye! suke ek men ngan gambar n photoshop ?

Wan_hazel said...

ckyn

tengs..a ah dh jadi cam hobi..hehehe

MaszLaVista said...

hye wan...nice design! tunggu 4th nov ni utk result nya yaa..

Wan_hazel said...

MaszLaVista

ok...peace..