Wadah Madrasah Pengalaman: Tempahan Header siap_Header cik Aien


Sunday, October 17, 2010

Tempahan Header siap_Header cik Aien

.

header ain

Salam Korang..

Hari nie Wan siapkan Header cik Aien.

"... :) Ok, aien minat photographer jugk, editing, design... "

So hasil nye macam yang kat atas..Hope cik aien suke.. law masih tak ok..cik aien kasi taw k..try dulu kat Header cik aien..

Klik Lip lap lip lap kat bawh nie untuk ke Header yang Wan wat tu..lepas tu Klik kanan and save..
Header berformat .PNG

Header Cik Aien



Ok Tu je..



.




13 comments:

magnoliapert said...

Bestnye, nak suh wat kan jugak :'(

Wan_hazel said...

magnoliapert

boleh je..slagi wan tak BZ g..hehehe

magnoliapert said...

yeke?? sies ke wan?? kte memang tengah cari org yg boleh wat header ni, xkisah lah kena bayar ke tak, tapi jgn mahal sangat lah, hehehe,
sure boleh ni wan??

Wan_hazel said...

a ah..sies..tak mahal nye,,,jgn risau..kasitaw kat FB wan k..inbox je..cari Wan hazel..law dah add kasi taw..

magnoliapert said...

Wan, kte dah add tau, user name kte, 'Magnolia Pert'.

Then sume butiran psl header kte dan sent kat inbox FB da :)

magnoliapert said...

Wan, tadi kt FB kte ade attach dua gambar, kalo tak dapt, g tau eh :)

Wan_hazel said...

magnoliapert

ok tengs

maisyah said...

cantik dan terernya..
so nice..

puteri hangLIPAU^^ said...

salam,wan boleh tak wat kan header tok fara?
fara da try wat header sendiri tapi tak menjadi lah. law nak bayar macam ne? tapi wan boleh buatkan ker?

Wan_hazel said...

maisyah

hehehe..tengs...

Wan_hazel said...

puteri hangLIPAU^^

wan bleh wat kan..org slalu bank in je duit kat wan...pu3 kasi detail kat wan n wan akan wat..or add wan kat FB..wan hazel

gG_biru said...

alo wan,kalau nak suh wan
buat brape ex...mahal kew,hehe

Wan_hazel said...

gG_biru

tak mahal pun..rm30-50..ade gak kurang dr 30.ekot design gak.and bgntung kat blogger nk bayar bape..