Wadah Madrasah Pengalaman: TeNtANg sESeORaNg 1st GiveAway


Wednesday, October 20, 2010

TeNtANg sESeORaNg 1st GiveAway

.


13 November 2010

Salam korang.


Malam nie nak join lak "TeNtANg sESeORaNg 1st GiveAway".Klik banner law korang nak join.


Sowie ye curik gambar akak and abang

Wan nak wish sikit je dalam entri nie..Selamat menjadi ibu and ayah..Dan diharap kebahagiaan akak and abang akan berkekalan hingga ke akhir hayat..




Sebenarnye Entri kontes nie dah lama wat draftkan(taklah lama mane pun)..Nak cari idea wat entri..Skang Wan tengah demam tapi malam nie nak gak post kan entri kontes nie..Takut lak berhabuk dalam draft blog Wan..


Lepas nie abang dah jadi daddy and akak lak dah jadi mummy...(kau buat aku kepingin gelaran ayah).Wan nak pesan pun Wan tak taw g..Nak pesan cam ne..tak pernah and belum berumah tangga g..

Ok lah kakak and abang Tu je...

Owh ye nie memang entri khas untuk akak and abang..

Wan tags
Memo
Ifa

.



4 comments:

muffins Jue said...

akak terjah..
tq 4 joining..and 4 da wish..
lulus!!
gud luck!

Wan_hazel said...

ok kak..tengs

zahidah dihaz said...

rasa mok join juak eh...p gik gago gilak..

good luck wan...

Wan_hazel said...

zahidah dihaz

lak lak ktk join lah mun da masa k