Wadah Madrasah Pengalaman: Tempahan Header dari Magnolia Pert


Tuesday, October 19, 2010

Tempahan Header dari Magnolia Pert

.

header magnolia


Kali nie Header untuk magnolia

Detail Header yang dia nak:


- Nak header yang transparent.
- Tak nak letak gambar kartun tapi nak letak gambar sendiri
- Title blog saya 'Magnolia Pert Destiny'.
- Then nak letak sikit caption :
'Tidak mudah untuk menjadi diriku tetapi sangat lucu apabila melihat anda mencuba.'
- item2/corak2 lain tu awak pandai2 lah eh sebab saya tak reti sangat bab2 ni.
- Yang penting warne yang awak gune t colorful then boleh matching dengan color background blog saya t.
- Just make it simple but nice.

Thank yea ^_-v


So terhasillah header yang macam kat atas tu..

Law ade pape yang tak ok kasi taw k..Sebelum minggu hadapan..Selepas selasa depan Wan tak leh tuka g koz segala butir PSD *PDD adobe Wan akan didelete.

Try dulu k


Law puas hati klik lip lap lip lap kat bawah nie untuk ke link .PNG_klik kanan and save.

Header

.



16 comments:

i am S!L4H.. said...

ololo comelnye tuan tu..
wan,nk gak header transparent..
gone nk wat..tnye je dulu tp bkn nk tuka header pon lg..
bole?ngee

Wan_hazel said...

i am S!L4H..

ade je tutorial wan wat kan kat tepi tu..heaer transparents cari je k..ade tu

magnoliapert said...

Terima kasih daun keladi for the great header :)

puteri hangLIPAU^^ said...

salam, wan cantek lah header nih . wah cam nak pulak. hehe!
tapi wan, fara gune adobe cs5. cam susah jek nak buat header tuh. da buat , tapi tak menjadik..

Wan_hazel said...

puteri hangLIPAU^^

cs5..wah mesti bez kan...nape lak tak jadi??

Wan_hazel said...

magnoliapert

sama sama daun keladi gak..hehehe

ctzara's said...

saya nk tembah header transparent jgk bley x??
dh cuba tp xtwu wat..

Wan_hazel said...

ctzara's

bleh je...add wan kat FB k..Wan hazel..lepas tu inbox je detail header kat wan

dak eina said...

cantek!!!!!!

Wan_hazel said...

tengs..ehhehe

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

comelnye header !

Wan_hazel said...

tengs

magnoliapert said...

Wan, lewat mlm tadi, kte ade transfer duit kat a/c awak, cube check tgk k, then bukk email, :)

Wan_hazel said...

magnolia

ok tengs...nanti wan cek law dah masuk wan kasi taw k

zahidah dihaz said...

baru ingat free tek...hehehehehe....

berapalah ktk ambik upah polah header?

Wan_hazel said...

zahidah dihaz

mek ambik dalam rm30 sampey 50 camya..ekot keadaan lah..hehehe..ada juak rm30 kebawah