Wadah Madrasah Pengalaman: nak tukar Header tapi tak jadi lak..


Wednesday, April 13, 2011

nak tukar Header tapi tak jadi lak..



.



Salam korang...

Tadi baru lepas edit gambar and design sikit sikit..Tak de keje so nak asah sikit bakat..ehehhe..Leh lah jadi Pro suatu hari nanti..Tadi design Dolly macam yang kat bawah nie and edit gambar macam yang kat atas tu..hancur je edit gambar kat atas tu banyak sgt kelemahan..Oleh kerna malas sangat dah nak wat..Potong tu hentam je...Ingatkan nak wat Header baru..tapi tak berhasil lak..So wat pameran kat entri je lah..ehehhe


Nak wat Header baru and template baru Wan lom ade idea.nanti lah fikirkan..Banyak sangat yang kene fikir..Blog nie penting gak..Mana lah taw korang yang hari hari datang sini muak lak tengok Template and warna yang sama nie kan..So nanti Wan akan ambek satu hari untuk berhempas pulas mencari idea bagi menukar Template Wan nie..Insya Allah...

K lah korang..


Tu je..nak berleter panjang pun tak taw lagi dah..Eh eh..jangan nak mengata lak ye..dah wan nie minat Korea.nak wat camne..peace

Papai


.



18 comments:

♥Husna Yunus♥ said...

chantek la header tu..=)

Wan_hazel said...

♥Husna Yunus♥

tengs..tapi ptgn tak kemas...n pncahayaan pun tak ok...ehehhe

cIk IRa NuR HeaRT said...

thumbs up!!
:)
chanteks la header tue.. ^_^

Mas Ahmad Safwan said...

.wan , hee , mas tunggu lama sikit baru nak tukar template , hehehehe

cinta nabella said...

cantik lah wan header too ..btol ..

sweet . lament said...

nye ..
cmne wan bt yg mcm shoutout kt header tu ..
yg ada ..
" Datang jak ke BLOG kamek... Mek cayang tak orang semua... Boh malu malu ah..Mun sik tauk..tanyak jak.Insya Allah mek akan jawab.. 1 day ago" tu ..
tutor sket ..hehe

putryteya said...

wan.. samalah.. kita pom mnat KOrea.
Hakhaks... :)

syieda said...

so cute... ^_^ nti leh x design untuk syieda ?

Wan_hazel said...

cIk IRa NuR HeaRT

tengs ira..tapi ade skit rosak..tu lah tak guna..ehehe

Wan_hazel said...

Mas Ahmad Safwan

hehhee..wan nanti2 kot nak tuka..

Wan_hazel said...

cinta nabella

tengs farah..hehhe..

Wan_hazel said...

sweet . lament

owh yg tu..leh tgk tuto nie k

http://wanhazel.blogspot.com/2011/02/tutorial-letak-status-twitter-dalam_22.html

Wan_hazel said...

putryteya

yeah..koreaa comel2 kan..ehehhe

Wan_hazel said...

syieda

hehehe..Insya Allah...tak janji taw

Jierah said...

hehe. kmk pun minat "koleya". agagaga.

Wan_hazel said...

cama eh..koleya bez..

Hati Gadis said...

kenapa tak tukar. hak hak.

Wan_hazel said...

Hati Gadis

tak kemas..tu lah tak tuka..ehehhe