Wadah Madrasah Pengalaman: Tak minat Supra gara gara Justin bieber...


Sunday, April 10, 2011

Tak minat Supra gara gara Justin bieber...

.



Salam korang..

Asyik asyik nak wat isu je kan..Alahai Justin bieber lak yang kene..Wan pun tak taw nape Wan tak minat Justin bieber nie..tapi yang Wan taw..Wan dah tak minat ngan kasut Supra gara gara Justin bieber dah guna...Boleh ke macam tu..Law Justin bieber guna and sebab Wan tak suka Justin bieber so Wan pun tak suka dah kat kasut Supra nie..ehhehe..erm..pendapat sikit..



G
ambar Justin bieber lah tu denang kasut Supra..Wan tak nak nak pacakkan muka dia..So ambek gambar yang tak nampak muka..Walaupun BE Nuff Wan BE Digi Justin bieber...hehehe..Wan pun heran kat peminat Justin bieber nie..Apa erk yang korang minat kat Justin bieber nie???sampaikan rambut pun nak dijual..aiyo...Hairan sikit...tapi Wan tak kisah..Minat masing masing kan..Wan tak salahkan minat korang....Setiap orang ada artis yang dia minat..law Wan..Wan minat shin Chan..ahahha..Kongsi sikit nape minat Justin bieber..

Tadi Wan ada wat soalan sikit kat Fb pasal sapa minat and sapa tak..So wan dan Snap gambar ..Korang tengok lah sendiri ya..Rupa rupanya ramai gak yang tak minat Justin bieber nie..

Dan yang Wan wat kan Wan tak minat sangat ngan Justin bieber nie koz dia rampas Salene dari Wan..hm..Geram nie..ahahha..



Ok tu je..

Papai..


.



24 comments:

[ apexogamy ] said...

haha, itu lah..dulu minat kasut ni.. lepas tengok ni..terus kurang minat..
aha, pasal bieber tu.. itu lah..pelik bebeno..sampai ade kene bieber fever...eewww~ haha :P
(laen orang laen jiwa kan)

RiaNbow said...

eceh wan ni biar tol xD hahahah..semata2 liana gomez jeww xD. ..abis lisa surihani wan nk selit mana wan.. xD ,, hahaha kasi aerol jeww lrr lisa tu :p

Mohd Ridhuan said...

selena gomez...
teringat kat member2 kolej...
duk cite pasalminah ni...
tpmmg comel minah ni...
hehhehe

Han Hanan said...

haha abg hanan pun minat selena.geram gila bila tau JB rampas.kuang3.Sep!! han minat sin chan :P

Noraien said...

hehhee..mnat JB sbb sore dye jer..best.. :)

Wan_hazel said...

[ apexogamy ]

tu lah bro..Wan pun tak taw..pasal mamt nie lah wan terus kurang minat..ahahha

Wan_hazel said...

RiaNbow

eh eh..aerol..lisa tu wan nye lah..salene nie dah ptus koz justin dah rampas..

Wan_hazel said...

Mohd Ridhuan

betul2//minah nie memang comel kan..ehehhe

Wan_hazel said...

Han Hanan

ahn...sama lah kta minat shin chan..ehehhe

Wan_hazel said...

Noraien


hehehe..no komen

Eyra said...

aik ? xkn x ske supra smate2 jb ??? athoiyai .... jb chomel pe.. lgu die bes ar.. teehee

syazana.not.single said...

minat jb sbb dia bg inspiration. hek3.
ramai org benci dia tp dia x mengalah pon.
dia x buat slh pon org benci dia.
klw tengok never say never 3D tu mmg korang tau la betapa susahnya dia nk dpt apa yg dia kecapi skarang.

pndapat sy jek, sbb sy minat JB. hehe. =)

Wan_hazel said...

Eyra

hhehhe...wan tak suka Jb..hehehe.

Wan_hazel said...

syazana.not.single
hahaha..
wan tak minat..tak taw nape..wan tak kisah law org minat..masing2 kan..ehehe...peaece

Efipurpleshine said...

Bieber Fever..Lov Him 4ever..huhu...tminat lak kt jb nie..sbbnye adik suke no dgn jb nieyh 2 yg terikut skali..huhu...

Hanis Zakirah said...

haha..lawak tol ayat last tu..

cinta nabella said...

aik ..mcm mna dgn kak lisa surihani farah tu eh? haa..melodi terjah nie .sila jawab .. ngee~

Wan_hazel said...

Efipurpleshine

ehehhe....wan semua adik bradek tak suka..nasib baik..

Wan_hazel said...

Hanis Zakirah

ahahha...

Wan_hazel said...

cinta nabella

lisa tu masih kekasih wan..salena nie kan bekas..ehehhe

cinta nabella said...

haha ..ada lagi tak ? kot la siti nurhaliza pun pnh jadi kekasih wa dlu ..hehe

Wan_hazel said...

eh...siti tu bukan lah farah...biarlah rahsia..ahahha

AriChoco-Latte said...

Haha btol 2 . bnci JB . tp supra ttap suka haha ,, tp bla JB pkai supra kurang sket mnat kat supra ni haha ..

Wan_hazel said...

AriChoco-Latte

ahhaha...tu lah...wan skang dah tak guna supra dah...hehehe