Wadah Madrasah Pengalaman: terbang ke Kuala Lumpur 17/04/2011


Wednesday, April 13, 2011

terbang ke Kuala Lumpur 17/04/2011

.


Salam korang....

Nie Wan nak kasi taw nie...Penting nie..


Tak lah penting sangat..Nak kasi taw je..Ahad nie 17/04/2011 Wan akan terbang ke Kuala Lumpur..(Bukan Wan sorang je..Semua UTM krew kat kolej Wan)...So dan bermakna dan semesti nya..hehehe..Wan kemungkinan tak dapat Online..Selama seminggu tu..korang tunggu je lah Wan k..Sebab tu gak lah Wan tutup seketika dari mengambil tempahan Template dan Header...Segala pertanyaan korang pada masa tersebut Wan tak dapat nak jawab and Wan akan jawab pada hari Wan balik..Iaitu pada 24/04/2011 hari sabtu...Boleh je kan tunggu..Jangan kata Wan sombong lak nanti..ehehe.




Wan ke Kuala Lumpur koz nak selesai perkara yang perlu diselesaikan sebagai seorang pelajar..ehehhe..Wan ke UTM Semarak..Ada sesape yang berdekatan???..Wan akan menetap di Kediaman siswa jaya..Taw tak tempat tu??Ade tak sesape Blogger kat sana??



Ok tu je...Ahad tu nanti Wan akan tutup Shoutbox Wan..Tapi jangan risau wan akan direct link Shout terus keruangan Komen..So jejak korang tak kan hilang...hehehe..Tinggal beberapa hari je lagi..


Sesapa yang ada terserempak Wan nanti..Kasi lah duit kat Wan k..ahahha..Gurau je..mungkin Wan tak kenal korang..tapi korang kenal Wan..So tegur tegurlah ye..hehehe..Peace

Tu je.

Papai..


.



42 comments:

IQ = Iez Qis said...

alaaa, IQ kat utm skudai, xnak dtang sni ke? =P

miz ruha said...

wah!! wan dtg KL,,
slmt terbang,,,

Wan_hazel said...

IQ..

wan akan ke UTM skudai 2012 nanti kot..Insya Allah..

Wan_hazel said...

ruha..ehehhe..tengs..doakan perjalanan wan..

putryteya said...

ehee.. comenya wan dalm gmbar tuu!
ok2... selamat terbang Wan!! :)

atiqah hanani said...

iqa tinggal berhampiran utm semarak.. tp iqa takkan bagi duit kat wan.. huahuahua... :p take care.

Wan_hazel said...

putryteya

ahahha..tengs...wan akan terbang..ehehe..tengok2 kan blog wan nanti ye..ehehhe

Wan_hazel said...

atiqah hanani

wah..law dekat tu wat2 lah terserempak kat wan..leh lah kasi makanan..ahahha...

eyfa.eyfa.eyfa said...

ala..kalau efa tegur wan...wan wt2 xkenal cm ane?hehhehe

sarah mohamad said...

kalau duk kat area2 situ boleh jugak nak jumpa wan. hiks

Wan_hazel said...

eyfa.eyfa.eyfa

hehehe..law wan tak kenal..cuba kenalkan diri..ehhehe..pasword law jumpa wan..nie blogger wan hazel ke???hahaha..mesti wan kenal nye..blogger lah tu..

Wan_hazel said...

sarah mohamad

wat2 tserempak je nanti taw..ehehhe

Shairazi Saidin said...

WELCOME!!

Wanzi said...

selamat berlepas wan... semoga selamat sampai ke destinasi

LindaRahim said...

selamat terbang...

Fantastic Ajane said...

wah best la blh dtg kl ye...:) FA kat shah alam ni..:) enjoy urself k..

Ichako said...

krew UTM? macam best je bunyiknyee. Icha kat UM je pun. dekat dgn UTM semarak tu.

Wan_hazel said...

Shairazi Saidin

peace

Wan_hazel said...

Wanzi

tengs bro wanzi...

Wan_hazel said...

LindaRahim

tengs gak...

Wan_hazel said...

Fantastic Ajane

tengs FA..nak study FA..law nak enjoy tu lain masa kot..eheheh

Wan_hazel said...

Ichako

hehehe..nanti leh lah tserempak kan icha..ahahha...

Nur Syera Ismail said...

larh . . . ingt wan dok kat area KL . . wan asal mane ? Kuching eh ?

Wan_hazel said...

Nur Syera Ismail

a ah..wan asal kuching..law wan duk KL hari2 wan leh jumpa blogger lain..eheheh

kema said...

lama xdtg sini... :)

kema pun kt johor tp bukan kt skudai la pulak

Wansteddy Tales said...

Sampai bila singgah KL ni Wan? dulu2 akk dok kat kampung baru, dekatlah kat jln semarak tu ^^

Nur Syera Ismail said...

owhhh . . patot la . . hehe . xpew . rerajen la dtg KL . bole beramah mesre ngn blogger len ngn peminat n fans wan hazel . . hehe~ :))

Wan_hazel said...

kema

ehehhe..tak pe nanti wan g skudai taw,...hehehe

Wan_hazel said...

Wansteddy Tales

wan seminggu kat sana gak..ahad pergi sabtu dah blik..skang akak diam jauh lah kan dari skudai..ehehhe..

Wan_hazel said...

Nur Syera Ismail

wan ade fans lak wan nie..memandai je..ahahha...law ade rezeki lebih Insya Allah wan akka ke KL utk bercuti..skng nie nak study je dulu..hehehe

cinta nabella said...

wah ..jauh bejalan ye wan ..jga diri ok =)

Wan_hazel said...

tengs farah...hehehe..

Safryzah Malanji said...

wah... Wan Fly To KL ! ! ! !
Jealous nie... Lma dh x pegi KL..
Btw, selamat fly wan.. ehem... jgn lupa belikan cendera kenangan tuk sya ya.. hehehe *jokes.

Wan_hazel said...

Safryzah Malanji

ahahah..wan bawak udara KL je nanti..ehehe

aien hermionie said...

semoga selamat sampai wan..

Wan_hazel said...

tengs aien

CikBulat said...

hahaha. UTM Semarak. dekat gila dengan rumah CB, meh lepak minum kopi :)

Wan_hazel said...

yeah..Cb wat wat lah tserempak ngn wan nanti.e.ehheh

amal_fc1303 said...

student UTM ker? hehehhe. ada2 adik sye la kat UTM semarak tu. hehehe

- Cik Norazlina [@tau] Nora - said...

la..kenapa wan tak cari akak semalam?
hehehe... sepetang di PSZ...

Wan_hazel said...

- Cik Norazlina [@tau] Nora -


akak..wan baru je sampainie..mana lah taw ..ehehhe...len kali kais taw awal2 leh lah jmpa..eheheh

Wan_hazel said...

amal_fc1303

huhuhu...wan tak jumpa dia..ehehhe...