Wadah Madrasah Pengalaman: Blog saya Comel_RM180.00 untuk dimenangi


Monday, June 20, 2011

Blog saya Comel_RM180.00 untuk dimenangi

.

Tarikh tutup : 17 Julai 2011...
tarikh tidak akan diubah


Salam korang..


Kali nie Wan nak join dan promosi kontes nie..Hadiah berupa Wang Tunai dan Top up untuk dimenangi..Segala syarat dan hadiah korang boleh lah terus ke Blog penganjur.Law korang nak join pun klik je banner kat atas tu..Klik banner di atas untuk ke Blog penganjur..


Syarat syarat semua dah lengkap..Skang Wan nak tag blogger lak..

http://www.jannahshandwritten.com/

http://abgsyuk.blogspot.com/
http://swardah.blogspot.com/
http://nuruldya13.blogspot.com



Ok selesai..


Korang apa tunggu lagi..Cepatlah join.


.




10 comments:

Mohd Amin Aizuddin said...

good luck wan....

eisya's diary said...

g00d luck wan. :)

Dea said...

wah..knk tag la..:P,..thnx...XD

Wan_hazel said...

tensg all

caliph shuriken said...

gud luck wan ^^

NUR AIN AZMAN said...

GL wan! :)

komen sikit

http://officialaenlicious.blogspot.com/2011/06/pelik-sangat-ke.html

NurulJannah Asila said...

makseh tag kmk. lak kmk join aa

Wan_hazel said...

tengs all

zahidah dihaz said...

good luck wan... kmk mok join juak la...al-maklum dah ada header n banner cute nak dipolah oleh ktk ya tek...hehehehe


New Entry: Panggilan misteri

Tolong vote for me @ Contest like @ Facebook

Wan_hazel said...

hehehe..ok..join jak ktk..