Wadah Madrasah Pengalaman: Hati hati bagi Blogger yang suka SPAM dengan Voting or like


Sunday, June 19, 2011

Hati hati bagi Blogger yang suka SPAM dengan Voting or like

.



Salam korang..


kali nie nak wat entri pesanan sikit kepada Blogger yang selalu SPAM inbox facebook dan SPAM dekat mana manalah..Hope korang hentikan benda nie...Rasanya tak perlu pun korang nak wat semua nie..Nak menang biarlah dengan cara nya...Cara korang nie cuma lebih mengundang bahaya je kepada Blog korang..Bukan semua Blogger or orang leh terima cara korang nak mintak simpati Voting or like like nie.(simpati atau memaksa??).Ada yang ambil tak peduli..Dan ada yang marah sangat sangat..Bila mana korang selalu sangat wat benda tak berfaedah nie ..Korang punya blog terdedah kepada bahaya..So sebaiknya hentikan tindakan korang nie k..


Nie pesanan iklhas dari Wan..Pengodam ada dimana mana mungkin antara blogger dan mungkin kawan kawan kita sendiri..So sila berhati hati..Dan mungkin Wan ..sapa taw kan...??


.



14 comments:

zahidah dihaz said...

jangan hack blog kmk...


New Entry: Senarai pemegang sijil pengesahan HALAL Majlis Islam Sarawak 1

Find the double ooomp with F&N

Hep to vote me @ Contest like @ Facebook

Wan_hazel said...

hahaha..ada ka dapat dipadah camya..ehhehe..mek aok jak lah

Mohd Amin Aizuddin said...

entry bagus...tahniah

Wan_hazel said...

tengs amin

Hime said...

btl..geram gak kdg2..setiap entry ada je nk suh like dia pny gmbr utk menang contest..nk bc pn mls oo

Afiqah said...

wan bek kan..jan hack blog sy ea..hehe..:D

ツCik Ch0kiEツ said...

hurmm hurmm T,T macam2 lah manusia zaman sekarang nihh.. y jahat sangat ? err.. berhentikanlah niat jahat tu T,T buat org takot je myh

anakmuda said...

thanks for da advise :))

Wansteddy Tales said...

hacker ni budak2 tahun 1 pun teror tau. dorg xheran bab skrip2 koding2 ni. apa lagi bile kita sndri dgn rela hati buka jalan kat dorg. hakak pernah jadi mangsa hacker. sbb tu cukup anti dgn sintom2 pembiakan hacker ni. tp xsemua hacker tak baik. ada yang buat kerja baik melalui kegiatan hacker :)

Wan_hazel said...

Hime

hahaha...no komen

Wan_hazel said...

Hime

hehehe....tak kan hack nye

Wan_hazel said...

ツCik Ch0kiEツ

entah lah...wan pun tak taw nak cakap ape...

Wan_hazel said...

anakmuda

welkam

Wan_hazel said...

Wansteddy

betul tu kak...adik wan pun pandai hack nie..cara pun senang sebab semua tool leh download kat internet..bende free senang je nak dapat...