Wadah Madrasah Pengalaman: Icon Shoutbox Shin Dong Ho U-Kiss


Thursday, December 1, 2011

Icon Shoutbox Shin Dong Ho U-Kiss

.



http://4.bp.blogspot.com/-Xs6mz3BdDm4/TtjHRcnw43I/AAAAAAAAJI4/f_hSJnzLPqE/s1600/Icon%2Bshoutbox%2BShin%2BDong%2BHo.png



Copy and paste dalam icon shout korang...Ganti masuk je..Korang leh uba size icon nie k..tengok tutorial nie..Tutorial Ubah size gambar tanpa perlu edit gambar.


.



10 comments:

Fiena + Qiena said...

wah , comel :) sukanya ^^

shixenoRawr said...

sorry , tapi mcm mne nak buat ? dah try tapi tak boleh pon . please . tolong .

misz moja said...

erm,comelnyew dong ho ni,tapi kalau gamabr G-dragon mesti lagi comel..hehehe^^

Wan_hazel said...

Fiena + Qiena

tengs..ehehe

Wan_hazel said...

shixenoRawr

leh cari kat google taw..cari jenis shout yg awak guna tu..dan cari camne nak tuka icon dia..contoh kalau awak guna hide shoutbox..awak cri Tutorial tukar icon hide shoutbox

Wan_hazel said...

misz moja
hehehe..wan tak taw lah..nie pun org yg request

Norjannah ✿ said...

aban wan..buat lah lee min ho/super junior pleaseeeee :')

Wan_hazel said...

nie dia..wan dah wat...

http://wanhazel.blogspot.com/2011/06/icon-shoutbox-lee-min-ho.html

Nazurah said...

Abg wan.. kalau Kevin U-Kiss ade tak??

Wan_hazel said...

tak de lak..ehehhe