Wadah Madrasah Pengalaman: Dari beribu ribu jumlah yang besar hanya segelintir yang terbaik


Thursday, December 1, 2011

Dari beribu ribu jumlah yang besar hanya segelintir yang terbaik

.



Assalamualaikum...

Entri kali nie sedikit berbaur kemarahan , sedih , dan tak percaya..Kekadang terfikir jugak betul ke apa orang kata "what goes around will come back around" entah..Macam tipu je..Atau habis madu sepah dibuang...Rasa nya tu yang terbaik..


Entri Wan bukan nak mengharap balasan setelah apa yang Wan berikan , setelah apa yang Wan kongsikan , segala tutorial , segala Software...Dan Wan memang tak popular dalam facebook dan dunia blog nie nak meraih simpati dari korang semua kan...




Sebenar nya Wan nak korang VOTE gambar yang Wan pertaruhkan dalam pertandingan fotografi "tak nak merokok"...Kalau korang ada masa ringan ringankan lah jari korang untuk VOTE gambar Wan..Korang leh rujuk entri kat bawah nie macam mana nak VOTE tu k.


Dan mungkin ada yang akan terus CLOSE blog Wan nie ... Terima kasih


Wan sangat sangat harapkan korang leh VOTE..Bagi sesapa yang dah VOTE..hanya Tuhan yang akan balas kebaika korang...Wan doakan kehiduoan korang dimurahkan rezeki..Amin..

----

Kalau korang ada masa..Boleh tak tolong VOTE untuk Wan kat link bawah nie..Sampai 10/12/2012 je lagi..Perlukan sangat Voting dari korang..Tanpa korang sapa lah Wan..Korang tolong Wan..Wan Insya Allah akan tolong korang..

http://www.facebook.com/TAK.NAK.MEROKOK

Klik like > Pertandingan fotografi>allow application>View entries>view more dan cari gambar dari Wan hazel dan VOTE.

Nak tahu dengan lebih lanjut cara VOTE leh lah klik kat entri Wan nie

http://wanhazel.blogspot.com/2011/11/vote-untuk-wan-dalam-pertandingan-tak.html


Kalau Facebook korang tak leh masuk application tu..Korang leh cek kat HOME klik kat tepi home tu>Security>secure browsing> korang disabledkan k..


Terima kasih...

Lain lain yang menarik

.



10 comments:

Atifah Zulkifle said...
This comment has been removed by the author.
Nurul CLumsy Gurl said...

da vote wan.. hit me back.. hu2 tlg vote Nurul dlm pertndingn fotografi.. jsemu akn dikenang http://nurulayna132.blogspot.com/2011/11/tolong-vote-nurul-dalam-pertandingan.html

super d0uble F :) said...

ok.d0ne.

g0od luck wan ;)

Wan_hazel said...

tengs all

Anonymous said...

Salam wan,

Tiap kali klik je, pasti iklan churp2 muncul sekali. Mcm mana wan buat tu? Nak tau juga..

Wan_hazel said...

tu ada satu kdoing template .. pop up box

Anonymous said...

Ada tutorial tak untuk coding tu?

Anonymous said...

Ada tutorial tak untuk koding tu?

Anonymous said...

Mcm mn nak buat ye? Ada tutorial x?

Wan_hazel said...

maaf setakat nieb lum lagi ada tuto tu