Wadah Madrasah Pengalaman: Jom tonton drama korean secara online


Sunday, December 25, 2011

Jom tonton drama korean secara online

.

Assalamualaikum...

Hai korang...Layan korean drama dah skang nie kan..ahhaha..Bukan tak minat drama Malaysia masalahnya Drama Malaysia ade ke medium tonton secara online mudah macam nie...Kalau ada kasi taw Wan..Nak jugak Wan tengok .Wan nak drama Malaysia je..Bukan yang campur campur taw. Kalau orang nak kutuk Wan sebab mengetengahkan drama Korea nie..Wan tak kisah sangat pun..Lagipun Korea nie satu Asia.. Kalau ada yang membebel pasal agama dengan Wan mengenai drama Korea nie..Lebih baik korang semua selidik dulu macam mana drama Indonesia dan Malaysia..Tak banyak pun perbezaan kan..



Ok mula mula nak terima kasih kat adik adik blogger yang kasi taw pautan tonton drama korean secara percuma nie kat Wan..Korang leh terjah Blog dia orang nie..Blog dia orang memang comel..

Nina Zaharin VP
Ny'saa Farah

Nie semua gara gara gambar kat atas tu lah..Farhana Azlan yang upload kat group BBB..Mula mula Wan komen gambar tu Wan kasi taw gambar tu "comel comel"..hehehe.Lepas tu Ny'saa Farah dan Nina Zaharin VP lak yang komen..



Jadi tanpa membuang masa Wan pun tanya lah drama apa yang best lagi selain dari playfull kiss and wicth yoo hee ..japan lak 1 litre of tears..lepas tu ada yang cadangkan My princess and Hello ! my lady.Mula mula bercadang nak beli DVD..Masa nie Wan tak taw lak ada medium untuk tonton secara online nie.Ok Wan kuno.Dan lepas tu Ny'saa Farah dan Nina Zaharin VP nie kasi taw tengok online je... dekat side maaduu.com

http://maaduu.com/

Korang leh jugak tengok kat http://www.dramacrazy.net/..Kat situ ada japan dan korea.Wan bukak sesawang tu boleh..Tapi Wan lebih kepada http://maaduu.com/. hehehe.



J
angan cemburu..ahahha..

Jom terjah dia orang nie..Adek adek comel .. Dan terima kasih korang yang sudi balas komen Wan kat gambar tu .

Nina Zaharin VP
Ny'saa Farah
Farhana Azlan
Farinah Domoshie


Papai


lain lain yang korang mesti tahu




.



12 comments:

Eyra Arezmie said...

Yoona tuh memang comel pon ;) Act nak cakap tq kat Wan sbb share kat sini web yg ade cite korea :D teringin sngat nak tngok cite korea walau pon dh ade astro tapi malas nak on tv tuh :P lebih suke ngadap laptop :P

Ibung said...

kih3x. saya pun selalu gak layan cerita korea. tgk kat epdrama pun okayh gak. sbb dramacrazy kadang2 slow sangat2. maduu pulak xbley nak patah balek. erk. kot2 laa ada part yang sweet sangat sampai nak tengok banyak kali. kih3x.

Kaori Hidayah ♥ said...

try mysoju.com ... best jugak.:)

liyanazahirah said...

thanks wan..da lame cari..slalu tgk kay youtube je..skarang nie da bole tgk kat web nie...HEE.. :)

Atie said...

Saye minat korean gak! hehe..tmbh2 B2ST! hehe..Wan tgk g citer gumiho? baby and me(movie)? best wooo! hehe..nak tau citer pa g best2 gtau saye..t saye sggestkan hehe

Yatie said...

saya pun minat gak ngan cite2 korea n jepun ni..taiwan pun saya minat gak..
kalau nak tgk crite online kat epdrama pn bleh..slain tu kat kimchidrama pun bleh jgk..n kalau nak download plak saya rekmnkan kat mediumquality.blogspot.com ataupun cari jer kat doramax..stkat ni dh brpluh2 drama korea n jepun sy dnload..nk dnload pn skjap jer..sy pun nak rkmen kan cite thai ni..mmg best sgt tjuk nye a little called love..mmg tak rugi tgk crte tu..klau crte mlayu online pegi jr kat tonton.com

da'white said...

ade lagi lmn web nyer
www.viki.com

MiSz fiFiEyQa said...

ehh.ehh..Yoona la..sy memang minat sgt dgn dia...x sabar tunggu drama terbaru dia..Love Rain...hehe..btw...saya pernah jugak pegi terjah website tu..tapi sebab internet sgt lembab kat sini so loading pun lambat la..huhu

Si Biskut Rangup said...

oiiittt...minat korea juak ktk??? x sangka kmk ewh! hihihii...welcome 2 korean lover! :))

♛RaRa♛ said...

waa nice info.thanks pasnii boleh tgok scara online^-^ yeah yoona sgt comel suka tgokk dia :)

dvdhouse said...

selling korean and japanese drama dvd at very low price! come and see the full list :) HD!

FatihahRadzi said...

oh . hee ! x tau wan mint korea jugak ! heee . maaduu sgt popular ,