Wadah Madrasah Pengalaman: Freebies doodle akher tahun 2011


Friday, December 30, 2011

Freebies doodle akher tahun 2011

.



Assalamualaikum...

Jarang dah kan Wan nak bagi benda percuma nie..Skang nie dah sibuk sangat..Nak update entri pun dah rasa macam malas sangat..Apa yang disibukkan tu pun Wan tak tahu..hahaha..Jadi kali nie Wan nak bagi doodle percuma kat semua yang sudi memeriahkan teratak Wan nie..Sempena hujung tahun nie..Hadiah doodle nie je lah yang Wan mampu bagi..Maaf ye Doodle lelaki tak de..Tak yah buat permintaan ..sebab Wan tak hebat dalam mendoodle nie..


K lah korang..korang ambik lah mana satu yang korang suka..Dan doodle yang last sekali tu..Tanpa Warna..Korang leh lah warnakan sendiri dengan warna yang korang suka..Kalau tak tahu cara nak warnakan doodle tu..Korang leh tengok kat entri nie ..

-Melukis Doodle dan mewarna Doodle
-Wat tudung dan baju Doodle bercorak


Jom pilih Doodle




Doodle memang tak comel..Jadi pada sapa yang nak boleh ambil..

Papai


lain lain yang korang mesti tahu



.



40 comments:

ArfaBieber said...

suka mata doodle tuhh . comel jehh , bulat ;)
btw , amek satu :D

Ms Coffee Cat said...

Salam...awh..kecomelan! XD tp..nk pki doodles ni cmne? <<< maaf, newbie dlm blogging ni..hehe

syasyajohan said...

comel lah.serius XD

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

comel gilak...
fa tak minat pakai doodle nih...suka tengok jea..hihi..

cik ikanmasin said...

wahh . comellah ^_^ suka gilakk kamek . :D haha ^_^ pandai abang wan buat ni :)

.nora. said...

cooomel lahh. sape yang kata tak comel tue? meh nora babap dye.

hidayah said...

Wah, comellnya. Hidayah ambik ye. Hehe :>

wawa chillvy said...

chomell sangat ! hee ~ tengs abg wan ,, saye rembat seketol yekk ~hee ~

Rizq Herinza Syadza said...

boleh tanya tak? camne nak tahu gambar ni fake ke betul? I mean same ke gambar ni? please comment kayy?

http://gadisflipflop.blogspot.com/2011/12/confusions.html

liyana shamsuddin said...

waaa comel la..nak ambik satu la..hijau..nanti tengok la sy letak dekat side bar :) mekasih..

zana said...

comel la..pandai wan wat :)zana amik 1 ye ..

Hanif said...

Comel!!!!
salam kenal

::azmina nordin:: said...

comey2..saya ambik satu :)

MaYa MustWany said...

comel hitam putih tuh

cik ct kelembai said...

comel nya :) nk amek hitam putih tu . .

Anonymous said...

wahhh!! wan baek la!!
kreatif plak tuh..
untung sape dpt wan :D

Hassanah said...

wan amek satu ye,
hehe
thanx

(cik amy ) said...

mntakkk satu !!! . ehehehe :P

dibebel oleh nana said...

Nana amik satu yer wan :)

qutrunnada said...

salam., nk amek cmna?? tk reti

Wan_hazel said...

salam..ambik klik kanan kat gambar tu >view dan save

dIEy cHokIey said...

comel3x . btw amek 1 k ! =))

Atie Apple said...

kite amek satu ! comel.. =D

Diela Yunyun said...

amek..maseh:)

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

nak ambik jugak lah ^^

Nrl Syhrh said...
This comment has been removed by the author.
anneDEE said...

amik satuu thank youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:)

ceciKu said...

nak amek gak..tq wan^^

syakirah said...

COMEL . . :) ,, curi satu . he

Ain Hanani said...

I take it :))))) btw COMEL matanya #bulat

Nur Hanis said...

nak ambil satu boleh? comel la.. :)

Nur Hanis said...

nak ambil satu boleh? comel la :)

LifeBouy:) said...

amek satu ya abg wan :)

AmirahSyafiqah ♥ said...

cantik! :D

pinky gurlz said...

sangat comel..pndai abg wan buat kan..0wg cke sangat..

ShidaShido said...

Saya ambil satu yang warna biru . Thanks !

Erna Nurfadillah said...

awak! saya ambik satu tau. yang hitam putih, cute sangat lahh. cant resist. muehehee.

Irdina Fatini said...

Abang wan, kita ambik 1 tau :D heee ^^ comel

Ummi Shaheira said...

balas di chatbox - http://sheiraeiyra.blogspot.com/

amik satu . :D nak bg freebies kat org boleh ?? tpi warna kan sendiri ? :)

NuRuL AtiQAh said...

hee ~ amek satu , terima kasih :)