Wadah Madrasah Pengalaman: Pertandingan Video dan menangi RM3000!


Monday, December 26, 2011

Pertandingan Video dan menangi RM3000!

.

Assalamualaikum...

Hai korang..Kali nie Wan nak share kat semua..Tak kisah lah korang tu minah or mat Videographer or tak..Asalkan korang ada idea dan kreatif so cepat cepat lah korang join..Bagi sesapa yang ada Vlog tu mesti dah terfikir nak wat video apa kan..Kat sini Wan sertakan hadiah yang bakal korang menangi



Sumber dari I-Film


Open to all college or university students with an interest in blogging, recording and uploading videos on YouTube or Facebook, this competition aims to assess students’ ability to promote the concepts of money management and investing for the future in a creative and entertaining manner via the peer-to-peer approach.

To participate, students must record a video on financial management or investing knowledge using any recording device in any creative, unique and entertaining manner or format such as music video, animation, short film, or public service announcement. The video must then be uploaded on YouTube and the link submitted to the SIDC. Once the entry has been approved and uploaded on the SIDC Facebook page, the video is in the running to win up to RM3,000 cash based on the highest number of “Likes” garnered and judges points given .


LinkKorang terjah dulu page tu k..Klik kat sini

Pertandingan Video (klik kanan>open in new tab)


Tengok dan selidik tema dan syarat sambil korang berfikir nak ke tak join..Wan masih berfikir lagi..ahahha..Hope ada lah dikalangan blogger or photographer/Videographer yang Wan kenal sertai nanti.


Ok tu je

Papai


lain lain yang korang mesti tahu




.



3 comments:

Nurfazilah Cipa said...

huhuhuhu..mcm best je:)

http://nurfazilaharsat.blogspot.com/

Ckin Kembaq said...

gudluck wan...harap2 mudah jalan utk buat video naa.. ^_^

zana said...

mcm best. :)