Wadah Madrasah Pengalaman: Selamat datang 2012 dan selamat tinggal 2011


Friday, December 30, 2011

Selamat datang 2012 dan selamat tinggal 2011

.
Sony Alpha | kitlens
ISO 100|F/4.5|BULB
Light painting with fire yang tak menjadi..C&C


Assalamualaikum...

Beberapa hari lagi kita nak berganjak ke tahun baru 2012..Banyak pengalaman , pengajaran , kisah suka , duka , cita cita dan impian kita tertinggal pada tahun nie , tahun 2011..Mungkin ada azam yang dah tertunai...dan mungkin belum..Mungkin ada impian yang dah tertunai dan mungkin belum..dan mungkin banyak kejutan pada tahun 2011..Bagaimana??apa perasaan anda??tinggalkan Tahun 2011 sebegitu saja??Saya begitu takut untuk melangkah ke tahun baru..Bagaiman pula anda..??


Itulah kehidupan bukan hanya saya namun semua kita di sini. Yang berkumpul di teratak ini...tidak akan tahu apa yang seterusnya. Kehidupan umpama kita melangkah anak tangga, kita fikirkan anak tangga itulah yang terakhir, rupa rupa nya dalam samar wujud satu anak tangga lagi, tatkala kaki melangkah melayang di udara lalu terhentak pada sesuatu yang tidak kita duga, kita berhenti seketika membiarkan diri terbiasa justeru terdiam, dalam diam ada yang tertawa malah ada yang marah...namun itulah kehidupan... Pasti ada parut kerna langkah peninggalan kita. Siapa kita,kita yang tentukan, mengapa jalan itu yang dipilih...itu pilihan kita.


Selamat tinggal 2011 dan selamat datang 2012..Semoga segala galanya berjalan dengan lancar pada tahun 2012..Amin...


lain lain yang korang mesti tahu



.




11 comments:

Anonymous said...

Nak panggil abg ke tak ni? hehe~

SAYA JELES NIIIIIII!!!!!!!!!!!!!! CANTIK BETUL GAMBAR TUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MARAH NI MARAH!!!!!! Tukar camera nak tak?

haha may Allah bless our new year :)

Muna rahimah said...

Selamat tahun baru wan ;)

gigiAriEma said...

nice la gmbr tu! :)
hepy new year.

Detective Fiqa said...

happy new year :D

Sally Yatiey said...

Happy New Year :D

✿Ummi Myra✿ said...

selamat tahun baru untuk wan jugak, semoga success dalam kehidupan, smoga cmerlang dunia dan akhirat :)

Boyz_ed said...

Smart pic . Btw , Happy New Year . =)

Ckin Kembaq said...

nak or tak nak, tengok2 kita tetap masuk ke tahun baru..kan wan? ^_^ hadapilah dengan azam yg baru..insyaAllah..

Shaz @ Ratu Ngerecho said...

happy new year wan :))

nurmujahidah said...

wan,, send button muja ada problem la,, boleh tak wan tolong fixkan,,
muja ada bagitau details dye kat entry yang ni,, please k wan,, tolong muja :(

mujadafewa.blogspot.com/2012/01/tolong-la-repair-send-button-muja-ni.html

MaYa MustWany said...

selamat tahun baru 2012 wan