Wadah Madrasah Pengalaman: Photography + Doodle = Seronok...


Tuesday, December 27, 2011

Photography + Doodle = Seronok...

.


Assalamulaikum...

Hai korang..Skang nie dah mula start nak mendoodle dah..Seronok lak...ditambah lagi dengan semangat Photography..Hasilnya memang best lah..hahaha..Apa orang kata kepuasan..Kepuasan tu lah yang seronok..Bila kita dapat apa yang kita nak..Memang lah tak brapa comel..Wan nie kan tak kreatif minat seni je..


S
kang Wan nak asah lagi teknik Wan mendoodle dan tembak gambar nie..Wan nak jadikan hobi nie nanti sebagai sumber pendapatan pasif Wan..Insya Allah..Amin ..Kalau ada kritikan dan pandangan untuk menambah baikkan karya Wan..Sumbang sumbangkan lah..


K lah korang..Setakat nie je lah entri Wan..Sem baru dah bermula..Mula lah sibuk dengan pembelajaran lepas nie..Terasa malas sangat nak turun kuliah...hehehe


Kecantikan itu bermula dari luar dan dalam _ Cover ur aurat (doodle)



lain lain yang korang mesti tahu




.



12 comments:

Blog Fatin Fadhillah said...

cutenya wan.. huuuuuu~

myra azraff said...

haha..super comel itu dudel..angry bird lagi..

++iezza_fizah++ said...

doodle tu amat cute...nak blh?heee~ jgn malas2 la wan... rajin!rajin! yeay!!

Ckin Kembaq said...

comel doodle... ^_^

p/s : rajin2 ke kuliah naa..and have a new spirit... ^_^

.nora. said...

semoga berjaya wan. :)

wan nurul hezrina said...

wan akak suka nengok doodle..wan nak tanya kalau kita nak post entry ttg tutorial,bila taip coding nape ek bila publish tak keluar kat entry tuh coding2 semua??

blehtak tulun akak??

wan nurul hezrina said...

wan akak suka doodle2..wan,akak nak tanya kalau kita nak post entry tg tutorial n tulis coding2 semua tapi bila publish semua codiang tak appears kat post mcm mana nak buat??

Wan_hazel said...

tengs all..sesapa nak doodle tu leh je ambik hehehe.

Wan_hazel said...

kak wan..kak wan perlu convert dulu taw koding tu..tgk sini..

http://wanhazel.blogspot.com/2011/03/html-convert-toolconvert-html-kod-untuk.html

dhia adawiyah said...

wah ! so cute .. !

ieza jek said...

comel doodle tu . . . :DD

Hanamiko Sakura said...

sama lah kita.. saya suka mendoodle + menembak xD