Wadah Madrasah Pengalaman: Doodle Story : My crush (rindu ngan kitak eh)


Tuesday, July 17, 2012

Doodle Story : My crush (rindu ngan kitak eh)

.

Saya rindu awak..SMS pun tak de..erm



Assalamualaikum...


Semenjak dua nie sibuk sangat sangat dengan Sem baru dan melayan karenah adik adik Wan.. Keluar g jalan jalan dengan adik adik.. Adik lelaki nak beli android tab adik perempuan lak nak beli blackberry.. Jadi beli kan lah kan . Hope dua dua tu belajar lah sungguh sungguh k.. Jangan musnahkan harapan mak n abah taw..


Dalam kesibukan semua tu.. Memang tak hilang perasaan rindu..Tak tahu lah kenapa.Mainan perasaan nie kalau dilayan bahaya..Tapi Wan kekadang biarkan..Cuma bila bersendirian dan tengok tengok Phone .. Sunyi je..Mungkin cara Wan salah kot..tak tahulah..Sampai bila pun Crush Wan tak kan tahu perasaan Wan nie.. Tak tahu pun tak pe.. Yang penting boleh elakkan sesuatu yang tak baik.



#Jangan teruskan pembacaan ini sesi meluah perasaan (harap awak baca ye N**** ********a)
 Crush Wan bukan Blogger taw.. :)

Kadang Wan pun fikir..Tak kan nak tunggu perempuan yang mulakan..Dan kadang Wan selalu terfikir ..  Kalaulah dia tak minat . dan benci dan tak suka.. Kan ke malu je.. Dan mungkin rasa sebagai seorang kawan tu akan hilang.. 


Kalau tak mulakan bagaimana nak berkenalan?

Entahlah..Biarkan lah semua tu.. Sebab apa yang Wan rasa skang nie Crush Wan macam tak minat pun.Kalau orang tanya sampai bila...Dan Wan akan jawab.. Insya ALLAH suatu masa nanti , bila Wan dah bersedia untuk menjadi Imam untuk diri nya dan dah cukup persediaan semua dunia dan akhirat.... Wan akan lamar dia dengan cara yang terhormat ... Insya ALLAH..Hope dia belum berpunya masa tu.. Bercinta lepas kawen kan seronok.. hehehe..



K lah korang..

Papai


Rindu nya..


Jodoh kita entah siapa .. Mungkin dia mungkin awak dan mungkin sesapa je..Jadi kita belajarlah terima dengan redha..Allah maha mengetaui ..Kita merancang Tuhan yang tentukan..





.



18 comments:

Xiao Xandria said...

macam2 wan
Dodol wan hahahaha nak baca lah mesti best

♥ Safiena ♥ said...

Salam singgah.. kita orang sarawak kah? Btw, comel doodle kitak :D

rAIHan said...

alhamdulillah.itulah yg terbaik wan..jodoh tak kemana..:)

|shuhadaothman|TM said...

takpe wan. simpan pon xpe. ade jodoh x kemana kan :)

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

KALAU DAH NAMA JODOH , TETAP BERJUMPA LAA WAN:) CHILL ~

ccicute said...

tapi kalo nak tunggu jodoh dtg bergolek x leh jugak.. kalo x dek usaha... meauuuwwwwww.... :P

aisya said...

Doa jak lah byk2.. Ne tauk satu hari kelak InsyaAllah termakbul doa ktk ya.. =)

Jane. P said...

huhuhuhu.. wah... kmek rindu crush kamek juak huhuhu..

Cik Yaya said...

rjin wt doodle ye wan..cumil je.. ^_^

sedutzone said...

huhuhu... rindu... kalu hati sedang rindu... uhukkk....

AmyZana said...

ustaz kata, kalau jodoh bukan di dunia, jodoh pasti ada dekat syurga

*ustaz yg kata*

Aida Omar said...

kalau aida la kan wan.. luahkan secara bersahaja depan dia disamping itu juga doa banyak2 pada Allah.. tapi kalau jodohkan pisah lama2 pun boleh bertemu semula.. InsyaAllah.. jangan sedih2 na..

taqiy said...

hehe tkpe.. insyaallah jdoh wan nga tggu wan tuu >.<

p/s : baiknye belikan gadget mahal2 utk adik2. hehe

Eimma said...

kita serupa wan..AHAHAH...

miss fluffy said...

cute je doodle wan:)
Insyaallah, kalau dah jodoh lama mcm mn pun msti akan bersama..sabar:)

Wan_hazel said...

aamiin...doakan untuk wan taw..

ayut said...

hihihi..dalam hati ada perasaan terpendam ye :) takpela wan.sampai masa ckp k.kalau blm ready jgn.kalau saat tu dia bkn utk wan,pasti ada lbh baik yg menanti.wlupu kecewa tak mngapa.Allah nak uji.tp hope msa tu crush wan tu lom ada sesiapa la ea.amin..harap yg baike je! ;)

nurhafizah shaffril said...

wah..sweetnye..couple after akad lagi best =)