Wadah Madrasah Pengalaman: award penghendap yang COMEL


Sunday, August 8, 2010

award penghendap yang COMEL

.



















Wan dapat award nie Fie anda Amoi...limited edition...hehhe..eh ye ke...hahaha


so korang jom kasi pecah traffic mereka orang



















tengs taw...wan skang dah jadi penghendap yang comel...hahaha...pasan je comel...






papai.






.



9 comments:

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

poyoco...
ingat tak put ada ckp wan seswai dgn watak poyoco tu..
kan?kan? seswai kan?
sama je wan dgn poyoco tu..
ngeee~ omel

Fie Lautner said...

:D, wan, pakai pocoyo lah sekarang. jgn pakai hello kittie..

Wan_hazel said...

hahaha..put...ingat g..hahaha...cam tak caye je lah ..put nie ade magic kot..hehehe

Wan_hazel said...

huhuhu..kene tuka ke???pocoyo...pocoyo...hehhee...cam kiut je kan law lah kitty bleh kawan ngan pocoyo kan bez..hehehe

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

poyoco best tau..
maner2 baby yg hyperaktif pon akan terdiam bila tgk cite poyoco tu..
sbb best sgt..
dah la pndai..omel plak..
hahaha~
cube la tgk cite poyoco tu nnt kat tv..
:p

puteri cahaya. said...

hello little bro,

anda memang comel.. sgt setuju! :)

Wan_hazel said...

Saya Adalah 'Cik Putput'


hehehe...macm wan gak..hehehe...pocoyo pocoyo...

Wan_hazel said...

puteri cahaya

hahahha./tengs,,,

Ezzi said...

sape apittsahaja?