Wadah Madrasah Pengalaman: Adobe Photoshop CS3 Portable


Monday, October 25, 2010

Adobe Photoshop CS3 Portable

.




Ok hari nie Wan kasi korang link untu download CS3 Portable..P0rtable sebab tak yah install korang Download dan extract dah leh guna..

Law korang nak Download..Klik je Button bawah nie k

Download Pictures, Images and Photos



Korang terus ke page 4Shared..lepas tu korang klik lah Muat Turun...Macam kat anak panah dalam gambar kat bawah nie..


OK yang nie protable nye CS3...Korang leh guna tanpa install.. Mula mula korang EXTRACT file dan pindah kan ke local disk C > Program file lepas tu korang wat lah shortcut "photoshop.exe" ke desktop korang k.open dan bleh guna dah...



Ok tu je

papai..



Kemungkinan pautan untuk memuat turun applikasi ini di 4shared tergendala atau telah disekat.. Sebagai langkah kedua disini ada pautan untuk applikasi di pautan yang lain. 
(maaf atas ralat yang terjadi)

Sila kepautan ini

http://wanhazel.blogspot.com/2010/12/download-adobe-photoshop-cs5-portable.html
.



279 comments:

«Oldest   ‹Older   201 – 279 of 279
Wan_hazel said...

sebab tu lah kot...tak remove betul2

cik mashimaro kenek said...

uhuks , xpela bella guna yg trial dulu la ,
low ajn , dunlod len , ,
tengs abg wan :)

Wan_hazel said...

welkam..ehehhe..peace

Ed said...

dah download , tapi app tu takde pon.

Qyla said...

terima kasih Wan . Qyla da berjaya guna :)

Wan_hazel said...

ed

tak de??dah extract

Wan_hazel said...

qyla

sama2..

zairien azriena said...

wannn .. nak tnya ckit .. klau guna netbook boleyh download tak ? n winrar tu nak download kat mana?

Wan_hazel said...

winrar kene download kat filehippo...yg tu wan tak pasti lak leh ke tak..try je k

aqilah said...

tak boleh pun.dah buka mmg blh buka kejap je photoshop tu buka pastu dia tutup balik knp....

aqilah said...

thanks sbb dh blh dh bila tgk comment suruh run as administrator....

Wan_hazel said...

hehehe...selamat mengodek adobe.

taniah sebab suka baca komen sebelum nie...so dr komen2 lah kita tahu cara pnyelesaian nye kan..peace..

Syahiran said...

wan,,yg terbaru ade x..?

Wan_hazel said...

cs5 ade...cek je katbhgian tutorial tu...

aryanee said...

abang wan ,
kenapa bila bukak dy tutup balik ?
nak buat apa ni?

aryanee said...

okay , dapat ;) run ye . ok ok

Wan_hazel said...

a ah..peace

Nurul Azmiera said...

thx..dh dpt..

Wan_hazel said...

welkam..

nur aina said...

haritu nak donwload cs5 unye tapi tak oleh harini nak download cs 3 punyer harap bleh !!



!!!!!amin!!!!!

nur aina said...

allhamdullilah dah bley!!!!
tengs wan!!!

Wan_hazel said...

alamdullillah...ehehhe

eyza ♥ said...

wan nak tnye ni ..

suda download , extract file , pindah file pon suda .. tapi bila nak open akan keluar "choose the program you want to open this file" .. tak tahu lahh .. tolong jelaskan .. terima kasih

Wan_hazel said...

erk pelik btul..pastikn klik pada icon yg betul taw..

iz-yan said...

bukak pakai winrar . dha extract , nak open tak boleh..bukan kluar photoshopnye , kuar file ade la , cm ne erk ?

Wan_hazel said...

kluar file ape??

Wan Maisarah said...

cs 2 ada tak? taknak cs3 sebab cs3 takde image ready macam cs2...

Wan_hazel said...

image ready tu kene instal..kalau jenis portable memang tak de kot

tira hime said...

lepas download nk exract mcm mane, tira x reti lah ??

Wan_hazel said...

tengok utube macam mana nak extract

EddyZ said...

Okeh Wan,
Dah Dapat 8)
Thanks Ok
;D

ayie_kecik said...

nape xboley ek ? bile nk extract tu dye kuar pop up WinRAR: Diagnostic messages

Wan_hazel said...

tak boleh..klik kanan n extract..try

LailaZafirah said...

thanks :)

Sakura Chan said...

tutorial yang bagus :)

wanie said...

fed up. mngantuk download bnda ni. hewhew. mnunggu pun smpai berjam jam untuk download. bla bukak hampeh eh nak tnya perlu ke download winRaR uh? n kat mana?

HaZwAnI HaRoN... said...

abng wan..cs3 nh same jew ke ngn cs5??

Wan_hazel said...

sama je..tak de beza sgt taw hehehe

Min Muhaimin said...

nk tanye la..
ape yg lain nye CS ngn CS portable??

Wan_hazel said...

beza nya..yg cs tu install dan yg portable nie tak perlu install..tu je

Puteri_Quran1412h said...

salam. sy da cuba download. then dy naik dalam format zip. sy klik la WinZip then Extract here. kan ?? pastu sy pindah kan la ke dlm program files. tp bile klik naik mcm ni http://i1094.photobucket.com/albums/i452/PuteriQuran/photoshop.jpg

Wan_hazel said...

rasanya belum extract tu

Sya Ecah said...

knpe tk boleh bukak ni..?

Wan_hazel said...

extract dulu k

Iy0l Bl0gGeR said...

abg wan....ajar nk cara nak wat shorcut kat desktop...x reti argh..

zulhilmi zainal said...

THANX...

Anonymous said...

wan , kenape takleh bukak ? banyak dah donlod psal adobe ni .. tp semua tkleh bukak .. knpa ek ? katenyaa ..

Paint cannot read this file .
This is not valid bitmap file , or its format is not currently supported .

kenapee ? Saya memang gilee sukee sangatt ngn adobe photoshop nii ..

UWaaa !! nak putus ase pun adee ..
Umm , boleh tak wan jawab kat cbox blog sayee ?

Kalau nak beli cd kat mne ek ? nnti saye balas mesej wan kt cbox wan yepp . tolong yepp :)

Anonymous said...

wan , url blog saya .. maaf kalau susahkan wan .. http://rahasiabelogaku.blogspot.com/

NinaaNinott said...

Saya dah download, sampai yang kena semua tu saya tak berapa faham lah. Macam mana erk?

Wan_hazel said...

extract..leh tgk kat utube camne nak extracct k

i'm kiera ohm said...

thnx wan!! kiera wt skali je da jd.. tenkiu 4 da tuto.. :)

Natasha Ila said...

abg wan,lpas sy extract files tuh, dia kluar bnyk2 mesej..dia ckp diagnostic messages.. pastu,dia tulis cannot open output file c:\programe files blablabla..
kenapa tu ya abg wan?

Wan_hazel said...

dah install belum?

Nabeel Fikree said...

Fungsi dia sama macam adobe photoshop cs3 yang install guna disk tu ekk ?

Nabeel Fikree said...

Wahh ! Makseh banyak2 . Sangat membantu !

Wan_hazel said...

a ah sama je..sama2

Mohamad Amzar Beskod said...

nak key CS3 je boleh x?

Wan_hazel said...

maaf tak da lak key tu

Awesome girl said...

Macam mane nak Shotcut?

Wan_hazel said...

klik kanan send 2 desktop

budax comel ♥ said...

salam , kenapa saya dah download tp tak boleh bkk?

Wan_hazel said...

tak dapat camne?/dah extract??

Anonymous said...

kenapa tak boleh eh ? dulu pernah dowload tapi comp rosak so nak download ni bila dah extract file . pindah file tu then nak open tu tak boleh // nak sangat download photoshop cs3 balik please tlg (:

Wan_hazel said...

try klik kanan n run k

Shing Blabla said...

wan . hanis da buat semua apa yang suruh wan buat . tapi bila nak bukak , dia tulis the specified module could not be found . kenapa ehh ?

Aina Capital F said...

thanks for tutor

Anonymous said...

oppa wan hazel
sy dh download but time sy try bkak dy kuar kjp pastu hilang

lee za ra said...

abg wan hazel sy dh extract file tuh pastu try dh bkakthen dy kuar pastu hilang blek..knp yek?

Wan_hazel said...

kalau macma tu awak klik kana n run as admstor k

Anonymous said...

bro mmg awesome, thanks sharing software, mmg dah tercari2 software2 ni.

Faten said...

thanks encek wan . :)

Zafiera Liyana said...

abang wan . asal tak jadi ? download dh siap tapi tetiba kua windows photo viewer . penat tunggu :'(

Wan_hazel said...

erk..peli nie...camne leh jadi camtu..dah extract??

Wan_hazel said...

erk..peli nie...camne leh jadi camtu..dah extract??

Nurul Faiz Bikers said...

TAK BOLEH LA WAN...
DIA CAKAP NI .. fail ini tidak lagi boleh didapati kerana dakwaan oleh DtecNet Antipiracy .

Wan_hazel said...

baca entri sampai habis k

comey girl said...

assalam , bantu sy , sy tekan button , but xbleh open pun page 4shared tu, byk kali dh sy reload , knp eyh ? dh lama sy cuba niee , harap dapat respon , tenkiu :')

Wan_hazel said...

awak baca sampai habis k... guna cs5 tu..ada pautan bawah skali tu

shahida said...

salam...wan, mana link nk dl?

«Oldest ‹Older   201 – 279 of 279   Newer› Newest»