Wadah Madrasah Pengalaman: NURUL IZZATI MOHD SIRI


Tuesday, October 5, 2010

NURUL IZZATI MOHD SIRI

.







Bercinta dengan blogger..Sape NURUL IZZATI MOHD SIRI..awek Wan ke???Eh eh...bukanlah..nie entri pasal kontes dari cik nurul lah..

Photobucket



So hari nie Wan join kontes dari cik Nurul...Dah slalu sangat cik Nurul paksa Wan...hahaha..tak lah...Cik Nurul ingatkan Wan je...





Wan tak taw nak tulis ape sena nye... Cik Nurul suh tulis karangan untuk kontes nie..So ape Wan nak ulis pun Wan tak taw..

Owh ye..Dulu mase mula mula Wan kenal ngan Nurul nie..Dulu Nurul ade suh Wan wat kan dia watermark..aha Nurul ingat lagi tak???Law ingat kasi Wan menang ye..hehehe.....Dulu page Nurul nie warna ungu...tul tak nurul??? seingat Wan lah..Al maklum lah Wan nie dah tua..tak ingat..ahhaha..


Nurul memang senang nak wat kawan..peramah and baik hati..


Law korang nak taw..Nie Wan selitkan sedikit mengenai nurul...

♥ Sweet ♥ Simple ♥ Love to Smile ♥ Childish ♥ Friendly ♥ Like to involve in Public Relation ♥ Cute ♥ Polite ♥ Honest ♥ Smart Thinker ♥ Lovely Face ♥ Already have ONE lovely Boyfriend ♥ Loyal ♥ Like to snap own picture ♥ Love natural beauty ♥ Very like to go to Shopping ♥ Love Travelling ♥ I ♥ My Self..♥ My Family.. ♥ My Chenta Hati..thats why this blog was full with ♥♥♥♥♥love!

Law ade yang nak ngorat nurul nie..tak yah je lah ye..Nurul dah ade pak we dah...




Antara Header blog Nurul yang Wan paling suka tengok...

Dan korang mesti taw tentang nie...Nurul suka sangat baca novel romantik...eh ye ke???tak caye tanye Nurul.


Nurul..Wan ase setakat nie je kot..Wan tak pandai lah nak bodek bodek nie..ahhaha...









.





8 comments:

Scya LollitA said...

wan kena belajar bodek lebih sikit . masuk kelas ! haha

Wan_hazel said...

Scya LollitA

hahaha...bile kelas bodek tu???wan nak masuk nie

Nurul chumel said...

thanx for joining this contest wan..appreciate sgt.thanx tau!!~

i am S!L4H.. said...

ni kontes cite psl tuan blog tu ke?..
kte x tau contest2 ni..
(sy bdk bru blaja berblog..)
hakhak

Wan_hazel said...

Nurul chumel

welkam nurul..kan dh janji aritu..so wan join lah..

Wan_hazel said...

i am S!L4H.

a ah...join lah....bleh dapat hadiah law menang

missamy said...

gud luck wan :)

Wan_hazel said...

tengs amy