Wadah Madrasah Pengalaman: Page MEmorialISme_HOPE with Heartstrings di Facebook


Sunday, October 3, 2010

Page MEmorialISme_HOPE with Heartstrings di Facebook

.




Salam Korang.



Wan baru je wat mende nie..Entah lah terhegeh hegeh lak wan nak wat bende nie..Untuk ape pun Wan tak taw..Law ade yang like Page Wan nie..bagus gak..ehhehe..Owh ye Wan tak letak Like Box kat side Wan koz Wan tengok cam tak cantek je..So law nak Like page Wan tu..Korang klik je kat Bawah nie.Lepas tu Like lah..ehehhe


Photobucket



Law tak pun korang leh klik kat bahagian tepi blog wan tu...




Ok tu je...





.







7 comments:

budak_nakal said...

bok polah juak tek tapi mls mok polah page.. hehe..

Melati Qistyna's Mummy said...

hohoho, maju lagi setapak ke hadapan... tahniah2... :)

Wan_hazel said...

budak_nakal

ya lah...kmk bapa lamak bok nk molah page utk blog mek..ehhehe

Melati Qistyna's Mummy said...

ape budak nakal tu tulis wan, akk x fhm :P

Wan_hazel said...

Melati Qistyna's Mummy

akak budak nakal tu cakap..die baru je wat tadi..FB die...tp die malas lak nak wat page cam yg wat utk blog wan nie..


tengs kak

Melati Qistyna's Mummy said...

owh... cenggitu ropanyer :P

Wan_hazel said...

hehehe,,a ah kak