Wadah Madrasah Pengalaman: Tamat kursus Adobe illustrator


Thursday, October 7, 2010

Tamat kursus Adobe illustrator

.




Salam korang...


Hari nie Wan dah tamat pengajian dalam bidang Adobe Illustrator nie..hehehe...Tamat kursus lah..Kursus selama 2 hari je kat kolej Wan..Memang tak puas... Nak lagi..


Best sesangat bila belajar Graphic Design nie..tapi apa kan daya Wan kan..Wan ambek jurusan elektrik kat kolej..hehehe..Tak de nasib nak ambek jurusan graphic design nie..




Selama Wan Kursus tu..kat bawah nie lah yang wat..Mula mula blaja blaja basic tool...Lepas tu kite orang di suruh wat muka depan majalah...




Lepas tu wat untuk kolej kite orang...


Lepas tu wat untuk Eko Pelancongan..




Owh ya...Adobe Photoshop and Adobe Illustrator banyak beza...And law nak wat design Wan prefer kepada Adobe Illustrator ...



Ok tu je...








.



8 comments:

dudu said...

cngratulation to u wan..=)

anati said...

hiii besssnyer..suka bangat ngan IT IT ni....

zahidah dihaz said...

wah...bestnya...makin advance lah tutorial kat dalam blog tok...hehehehe

Wansteddy Tales said...

lagi canggih tool software lagi superb design kita boleh design. akk sndri suka design dlm illustrator dr photoshop. vectornya lebih kemas dan sharp :)

salam kenal. b4 diz akk kenal wan dr blog org lain je. baru diz week jengah wan sndiri. btw nama pangkal kita sama WAN :) (so kol me kak wan hahaha)

Wan_hazel said...

dudu

tensg

Wan_hazel said...

anati

hehehe,,betul tu

Wan_hazel said...

zahidah dihaz
hahha..sik lah juak..biasa2 jak

Wan_hazel said...

Wansteddy Tales

a ah tul tu kak...wan sokong sgt akak...

salam kenal gak wat akak