Wadah Madrasah Pengalaman: GIRANG 1st Giveaway for MUAHXs


Thursday, July 21, 2011

GIRANG 1st Giveaway for MUAHXs

.



Salam Korang..


Kali nie Wan diajak oleh owner Blog nie untuk Join GA nie lak...Law korang nak join klik je Banner kat atas tu..hadiah yang ditawarkan memang menarik..Law GA nie memberansangkan pengajur akan tambah hadiah lagi...So hadiah untuk peserta no 1 no 2 dan no 3 adalah seperti dibawah...




Syarat penyertaan korang leh tengok kat blog penganjur tu k..Simple je..syarat nye..Wan dah join..korang bila lagi..Owh ye..Tarikh tutup masih dirahsiakan..ehehhe..mungkin akan tutup pertengahan bulan ogos..Tu yang pengajur kasi taw kat Wan..


kali nie Wan Tags

Ifa
Cahaya
Neko



k lah tu je..

Papai.


.



8 comments:

tiefazatie said...

tq wan..=D

Wan_hazel said...

welkam ifa..jgn lupa ta join..ehehhe

cayang GIRANG muahx muahx said...

girang wt lawatan at sini~
makasih cz sudi join my GA
gud luck! :D

p/s: tarikh 2tup x tau g cz bukk sem ni byk test n asessment kena buat. t girang check balik tarikhnya k. sabar~ huhuhu~

Wan_hazel said...

welkam girang..ok2

f i r d a u s said...

waaah! ceq kne tag thx wan ^_^ sori kebelakangan nie kesibukan ngn dunia realiti skit :P

Wan_hazel said...

f i r d a u s


hehehe..ok law free wat lah k..hehehe

cayang GIRANG muahx muahx said...

anda adalah salah seorg dr pemenang tok
x caye?? tgk sini =>

http://cayanggirangmuahxmuahx.blogspot.com/2011/08/keputusan-girang-1st-giveaway-for.html

bertindak sekrg.

tahniah di ucapkan.

Wan_hazel said...

tengs girang/