Wadah Madrasah Pengalaman: Churp Churp Race korang nombor berapa???


Monday, July 18, 2011

Churp Churp Race korang nombor berapa???

.





Salam korang...


Tinggal sehari lagi lumba lumba Churp Churp nie.Esok 19 Julai..Tamatlah pertandingan lumba lumba kreta nie...Korang dah cek ke Kereta korang kat mana??Wan kat tangga nombor 9..Boleh lah kan...Law korang belum cek lagi..Korang klik nie..
Link

Churp Churp Race


Lepas tu sign in lah k..so nanti korang leh lah tengok kreta korang nombor brapa??..Tu bagi yang ada acc Churp Churp je..Law tak de..So tak de lah...Law korang rasa nak buat acc Churp Churp nie gak..Korang klik tutorial nie k..Korang boleh buit duit lebih taw...Satu iklan law orang klik RM0.20-RM0.40..Tak rugi pun wat..

http://wanhazel.blogspot.com/2011/06/tutorial-daftar-churp-churp-income.html



Sapa nak bagi kan...hehehe..Wan tak lama lagi nak cash out..Rm100.++..ehehhe..Best best boleh wat duit raya..



K lah korang..Rasa nya sampai kat sini je lah.

Owh ye..Sebelum tu dah tengok Music Astro belum..Or korang dah naik Kreta Pesona. Tapi law boring boring korang leh lah main Jelajah bersama Hotlink ..Tu je.



Papai


.Link



10 comments:

Nesa Wazir said...

wah bestnye dah nak cash out! nesa pye churp2 x berusik..steady je 40sen dr dlu :P

Wan_hazel said...

Nesa Wazir


nesa tak share kot churp2 nesa..law nesa letak kat blog..mesti wna klik nye..

Cik Chokie said...

wahh wahh bestnya dia kan.. boleh lah ekk duit tuhh bagi at anak2 sedara.. huhu.

chokie x de wat pun ^^' .. huwaaaa.. dah clik bnyk kali. hope wan boleh kaya. kikiki ;P pz tuh blh blaje chokie XD #gurau2

Wan_hazel said...

tengs chokie..ehehehe..

Mohd Amin Aizuddin said...

wan minat berlumba.lps ni bolehla lumba kereta sebenar lak..ade brani.kehx3

CintaKhadijah said...

ck punyer 80sen je. dari zaman batu lagik kot..haha..
banyknyer... bak sini bg duit raye sikit...hehe

Wan_hazel said...

amin...ahhaha..lumba betul2 ke...jum lah..eceh..eehe

Wan_hazel said...

CintaKhadijah

ck rezeki kot CK..Alhamdullillah boleh lah wat blanje raya kan..

Acik said...

wahhh ... nanti kita check kita nombor brapa!

Wan_hazel said...

hehehe.cepat2 cek