Wadah Madrasah Pengalaman: Hari nie kan Sabtu...


Saturday, July 23, 2011

Hari nie kan Sabtu...

.



Salam Korang..


Alhamdullillah hari nie Nuffnang dah OK..Semalam Blank je page Nuffnang nie..Risau lah plak sebab ada yang kata Nuffnang kena Hack..Hari nie tengok dah ok lak..Makna nya betul lah Nuffnang nie tengah Upgrade dia orang punya Sistem.Selamat lah duit Wan yang berjuta juta dalam tu..Kak Diana nie pun ada gak Duit yang berjuta juta Dalam tu..kan Kak Diana..ehehe..Korang jenguk lah Blog Kak Diana nie gak k..Ada domain sendiri lak tu..





Hari nie dah sabtu..So hari untuk Wan bertungkus lumus siapkan Design..Hari nie dah 23 julai..Tiap hari je Wan nak hitung hari , tak sabar nak berpuasa..Tak sabar nak rasa suasana Ramadhan..Indahnya kan..Wan doakan kita semua leh lah berpuasa bersama sama kan..Sesapa yang duk kat Sarawak menetap or belajar kat kawasan Desa Ilmu dan tak jauh dari situ..UiTm ke,Unimas ke..Maktab ke nanti law jumpa kat bazar Ramadhan tu..Jangan lah malu malu nak tegur Wan k..Panggil je.."Wan Hazel"..Korang jerit koat koat..hahaha.


Sebutan sebenar Wan hazel ialah "Wan" iaitu "satu" dalam bahasa omputih "one" dan "ha" di sebut dengan lidah dirapatkan ke lelangit iaitu "Hey" manakala "zel" lak disebut "zel" lidah dirapatkan kehadapan gigi..Menyebut dengan nada yang ala ala manja..hehehe..

Eh melarut malam lak Wan nie..ahahha..k lah korang..Selamat merehatkan diri..



Papai..

Dah siap sedia nak posa tak ??


.



15 comments:

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

selamat hari sabtu ...:)

semoga hari ini lbh baik dari semalam


excellence!

Dea said...

haha..beklah... :P

RayQuaz said...

dah ready nk pose . kene berlatih lha dulu . haha

cik cactus said...

salam wan..ada ke bazar kat desa ilmu tu for this year sbb xrmai student yg ada kt unimas. hehehhehe arap2 ada la.kalo ad bley jmpa f2f..hehehehe

Aerol Hafiezi said...

kite puasa sama2 tau wan :D

Wan_hazel said...

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock

hehehe..tengs...

Wan_hazel said...

Dea
hehehe..peace

Wan_hazel said...

RayQuaz

hahaha..posa pun kne blatih??hahaha

Wan_hazel said...

cik cactus

ade je..mesti ade..ehhehe..hope leh jumpa kan..heheh

Wan_hazel said...

Aerol Hafiezi


ok..hehehe..jgn ponteng posa taw

cucu umie said...

relax lh wan..ad berape hari lagi nie nak sambut pose..tolak tambh ad lg dlm 7hari lagi..seminggu tu..hehe

Afiqa Dayana said...

wan hey zel !
okay dah jerit ..
hahaha :P

Wan_hazel said...

hahaha..tengs..jerit lagi..ehehe

Cik Cactus said...

hehehehe :)

Wan_hazel said...

hehehe..peace