Wadah Madrasah Pengalaman: Nuffnang kene Hack ke??Nape jadi camni??


Friday, July 22, 2011

Nuffnang kene Hack ke??Nape jadi camni??

.




Salam Korang...


Korang ade cek Nuff korang tak???

Nuffnang blank je lah..macam kat gambar atas tu..Wan dapat taw nie pun dari page Blog tegar ..




Korang rasa camne erk???Kene Hack ke ??or pihak NUff tengah naik tarafkan sistem dia orang???


.



12 comments:

dayangkueffazulaikha said...

Mungkin nya gik nait taraf kot~~ Ingat mek sorg jak tewk xpat bukak nuffnang

cik siput said...

cik siput baru je bukak...sme la mcm gmbr wan tu.....xtaw la npe..hack??hurm...

erin said...

kadang kadang dia update, tu blank je, tp taktahu la sama ada kena hack or update en?

Alya Esprézzo said...

menurut sumber, Nuff tengah naik taraf sistem merekaa.. :)

diana said...

sama la..dari tadi lagi..
kenapa entah..
tak dapat nak tengok duit akak yang berjuta2 kat dalam tu..ekekekek

Wan_hazel said...

dayangkueffazulaikha

yalah oo..sik kan senang2 jak org nak hack Nuff eh...Firewall koat ya

Wan_hazel said...

cik siput

wan pun tak taw ..rasanya tak kot

Wan_hazel said...

erin

law update dia akn kasi error koz rgh maintance..tp nie tak lak..hm..risau lak

Wan_hazel said...

Alya Esprézzo

bagsu lah law camtu kan

Wan_hazel said...

diana

ehhehe.tu lah pasal..wan pun tak dapat nak tgk duit wan yg bjuta juta tu jugak..ahahaha..

zhoulhas said...

kena hack oleh gaysec. advertlet pun dah kena https://www.facebook.com/pages/GaySec/192237197500884

Wan_hazel said...

tengs