Wadah Madrasah Pengalaman: Kontes : Jom sertai peraduan Ride Touch n Win


Thursday, July 21, 2011

Kontes : Jom sertai peraduan Ride Touch n Win







.




Salam Korang...

LinkKali nie Wan nak Share kat korang mengenai Kontes nie lak..Rugi rasanya law tak join..Korang ade je kan kad Touch n Go..Korang yang suka naik bas rapidKL tu..cepat cepat lah daftar skang..Sebab masa korang guna kad tu korang akan dapat point dalam penggunaan..Makin banyak korang guna..makin banyak lah point korang dan makin banyaklah hadiah yang menarik menanti korang..Hadiah mingguan pun ada gak..


Yang kat atas tu Kad Rabbit Wan..hehehe..Touch n go..Masa ke Kuala Lumpur je baru guna tu..hehehe..Skang dalam dompet je lah..Korang yang ada tu cepat cepat lah join..Sambil touch n go sambil menang hadiah..mana lah taw rezeki..


Cara penyertaan..


Untuk keterangan lanjut korang boleh lah ke page nie..Ride Touch n Win atau klik banner kat atas tu..


So apa tunggu lagi..cepat lah join k



.



6 comments:

cayang GIRANG muahx muahx said...

join ni => http://iniejapunyablog.blogspot.com/2011/07/nak-hadiah-dari-syahridzeah-sponsor-by.html

chuu muqhlis said...

kad tu ade je, tp jarang2 guna. okei pasni campak motor kat lombong kumpul point rapidKL byk2 lak hahaha :P

Wansteddy Tales said...

hakak siap register bagai tau wan, xbaca pn la syarat dia. sekali dah confirm rupanya utk pengguna bas je... cis... ingtkn boleh la yg guna TnG tol biasa tu sekali hahhaa... tp xdpt nk terget menang kot sbb dia base hi pucase. hakak klu guna TnG tol pn jarang2 sbb g keje xguna highway. apa pn GooD LucK Wan!

Wan_hazel said...

cayang GIRANG muahx muahx

law free wan join lah k..bz skit nie

Wan_hazel said...

chuu muqhlis

ahahha..boleh je...campak je moto tu..naik rapidKL kan lebih sennag..ehehe

Wan_hazel said...

Wansteddy Tales

ahahhaa..tak pe kak..try je guna..ahahha..pape pun ok lah tu law dah reg..hehehe..semanagt tu nak join kan..