Wadah Madrasah Pengalaman: Contest My Top Referral by Amira Studio_RM100


Wednesday, November 16, 2011

Contest My Top Referral by Amira Studio_RM100

.

Assalamualikum...

Hari nie wan join kontes dari kak amira...kalau korang nak join..klik je banner kat atas tu...Wan dah korang bila lagi..



-------------100% dislain dari blog penganjur

Cara-cara nak join:

1- Follow blog ni
2-Like fan page Amira Studio
3- Copy dan paste banner ni pada sidebar korang ataupun pada entry post korang,linkkan banner di bawah dengan link contest ni. (Penting untuk buat, kalau tak buat, referral tak naik bila pengunjung klik)



4- Kalau nak buat entry pon boleh, kalau tak nak buat pon tak pe, coz pemenang yang dipilih adalah melalui referral yang tertinggi atau traffic yang paling tinggi, so ikut creativity korang lah nak promote banner tu macam mana, setiap pengunjung yang datang meng'klik' banner tu akan menjadikan trafik dari blog korang tu sebagai referral link untuk blog ni. Kalo nak buat entry, sila buat tajuk entry "Contest My Top Referral by Amira Studio"


5.Klik Button Share Please :)


6. Done, Mudah kan?


P/s: Tips untuk menang:
-Promote link atau banner contest pada pengunjung untuk klik dari blog anda.
-Letak banner atau link pada tempat yang strategik :) contoh sidebar
-Letak pada bloglist anda
-Letak link ke blog contest ni pada setiap entry post korang contoh nota kaki :)
-Buat sticky post
-Makin bertambah pengunjung yang klik makin bertambah la referral korang.


Tarikh Tutup:
31 Disember 2011


Hadiah Utama:
RM100 Cash




-------------100% dislain dari blog penganjur

.



13 comments:

✿Ummi Myra✿ said...

tengs a lot coz join hazel :) gud luck ya :)

Wan_hazel said...

sama2 kak...wan suppport contes akak...

Ash Kyouhei said...

good luck :)

Wan_hazel said...

tengs...ehehhe

nasha sanza said...

saya pun join jugak..thanks bagi tau...

Wan_hazel said...

sama2...semoga berjaya

amniey91 said...

gud luck wan..cik Am xsmpt join..lau wan dpt blnja cik Am..hihi

Wan_hazel said...

tengs taw..

cik.mila said...

gud luck!!

Wan_hazel said...

tengs mila

✿Ummi Myra✿ said...

wan hazel :) , tukar banner contest ya http://www.amirastudios.com/2011/11/note-untuk-peserta-contest-amira-studio.html tqvm

Wan_hazel said...

ok kak

confdeb said...

singgah cni..gud luk for contes
jom lawat rumorslogy..ad info menarik