Wadah Madrasah Pengalaman: Dah buat Video untuk pasangan anda_Coffee Mate


Sunday, November 13, 2011

Dah buat Video untuk pasangan anda_Coffee Mate

.


Assalammualaikum...

Eceh cepat je kan tangan nak klik tajuk entri macam nie..Ada pasangan ke??Dah kawen ke??ke tengah melayan Cintan cintun korang??eehhe.

Wan pagi tadi sambil belajar Mikro P..Wan online dan try lah satu application buat Video untuk pasangan anda nie..Macam menarik je kan..Try dan try lah..Berapa kali percubaan baru Wan dapat tamatkan Video tu..Mungkin masalah internet yang Wan guna..Kejap dapat kejap tak dapat so terpaksa lah mula dari mula lagi.Tak pe asalkan seronok dan tak peningkan kepala boleh jugak hilangkan tension belajar..


Kalau korang nak bagi video kat pasangan korang korang try lah nie.Mudah ada 6 langkah je.Tak salah kalau nak cuba..Klik link bawah nie..


Video untuk pasangan anda


Mula mula korang akan terus ke direct link yang Wan bagi tu..Dan tunggu lah seketika k.

Link
Lepas tu korang akan dapat page macam kat bawah nie lak.Maknanya korang dah masuk halaman utama Coffee Mate



S
o korang klik lah mula kat situ.Dan korang akan dapat page macam kat bawah nie..Korang pilih lah brapa sudu Coffee Mate yang korang nak..Ada je arahan kat situ..Dan korang pun kena pilih nama manja untuk pasangan korang tu..eceh..ehehe




Lepas tu korang akan dapat page macam kat bawah nie lak..Korang kena masukkan gambar korang ,Gambar pasangan korang dan akher sekali gambar korang dan pasangan korang..Macam yang Wan wat kat bawah nie lah.


Link
Bila dah selesaikan masukkan semua gambar ..Korang klik sambung lak..Dan nanti akan dapat lak macam page kat bawah nie..


Korang perlu isi Nota cinta korang tu..Ekot je macam arahan tu..Dan lepas tu klik lagi sambung.Lepas selesai tu..Korang akan di previewkan dengan Video yang korang wat tadi..


Bila korang rasa dah puas hati dengan lagu dan gambar korang tu..Korang klik lagi sambung dan lepas tu korang akan dapat page macam kat bawah nie..Korang isi lah detail email pasangan korang dan email korang..



Dan lepas tu klik sah dan hantar..So selesai..Nanti pasangan anda akan dapat lah email macam kat bawah nie..Pastikan pasangan korang tu bukak email lah.ehehhe




So selamat mencipta Video untuk pasangan korang..ehehhe..


Lain lain yang menarik untuk dikongsi

.



14 comments:

azzifarunnurafizza said...

menarik la wan..tapi..tapi..tapi..xde pasangN..HAHAHAH.. :P

Cik Nurul said...

its nice... but.... eheee malas! :P

Wan_hazel said...

azzi

hahaha...tak pe enjoy je wat video tu...wan wat pun tgk preview je..ehehe

Umie Artoqiemie said...

sikda pasangan, camne tok?

eva_evo said...

wahh cm best la..hehe..
blog abg wan mkin chumil la..nice..heehee

D'ya Marshmello said...

teruja la! teringin nak wat tapi tapi kannn hehe..kiter takde pasangan laa? hurmm, sedih jap.sob2.huhuhu :(

JOM BACA & KOMEN : Thanks Bro Eyriqazz Sebab Sudi Singgah Sini

lavera said...

waaahhh ~ lavera dah try buat... comel lah ! thankss wan share bnde nyh ... so sweett .. :)

lavera said...

thankss wan sebab buat entry nyh ... lalalala..comel sangat .. hee.. so sweett.. lavera suka.. dah try.. tp xpsty sidia tgk ke x... :)

fakhira izzati said...

kalau pasangan perempuan dgn perempuan boleh dak? mehehe ;d

Wan_hazel said...

Umie Artoqiemie

ahhaha..buat2 ada jak...

Wan_hazel said...

eva_evo

tengs..blog wan biasa2 je

Wan_hazel said...

D'ya Marshmello

hahaha...tak pe...wat cam ade je

Wan_hazel said...

lavera

hehehe..mesti dia tgk nye..ehehhe

Wan_hazel said...

fakhira izzati

\ahhaha...wan no komen