Wadah Madrasah Pengalaman: Perubahan Blog Yuyu Zulaikha...kupukupukecik...


Monday, November 14, 2011

Perubahan Blog Yuyu Zulaikha...kupukupukecik...

.



Assalamualaikum...

Berita panas macam nie susah nak dapat ..lagi lagi membabitkan Yuyu Zulaikha..Lagi lagi Yuyu Zulaikha kupu kupu kecik Wan eh..Kupu kupu kecik erm..Erm..Yuyu Zulaikha lah..Yuyu nak wat perubahan drastik ke atas Blog beliau..Mana tak nya dah 14.8 abad Yuyu kekalkan Blog beliau dengan status suci putih mulus tu..Skang nie mungkin Yuyu dah pecah kepala nak fikir macam mana nak ubah penampilan Blog tu..Tu lah Yuyu terlajak perahu dapat diundur terlajak taip kat entri tak leh nak backspace lagi..Dah publish nak delete pun dah tak boleh lagi..dah berjuta juta follower Yuyu baca..Apa yang Wan mampu wat ..Hanya mendoakan yang terbaik je untuk Yuyu..hahaha...Tak pe Yuyu kalau de pape Wan backup Yuyu..hahhaa..Hasil dari tangan sendiri adalah yang terbaik..Kepuasan kan kan kan..
Link

Rasanya bukan Wan sorang je tertunggu tungu dengan penampilan terbaru blog Yuyu nie..Ramai yang sedang Counting time nak serbu blog Yuyu dengan wajah baru tu..Mesti korang cemburukan?? Wan publish entri pasal Yuyu Zulaikha nie..Awek sendiri..mesti lah Wan nak publish pasal awek sendiri..Tak kan korang je yang ada awek or kekasih kot..Wan dengan Yuyu nie dah lama bercinta...Yuyu tu je yang nak rahsiakan sangat..hahaha..Eh gurau je lah..Tak pasal pasal Wan kene kedebuk dengan mama Yuyu lak..Or terus je surat saman datang betul betul depan pagar rumah Wan..naye lah Wan.."Yuyu kite gurau gurau je kat awak taw" huhuhu.Nah nasi lemak..Jangan marah marah lagi ye..



Ok Yuyu..Bagi Wan Blog yang simple pun dah Ok..Blog kita mesti menggambarkan siapa diri kita..Tak gitu Yuyu??Kalau minat k-Pop letak lah gambar K-pop kalau minat nasi lemak letak lah gambar Nasi Lemak..erm..Boleh ke camtu???garu kepala sikit..Simple kemas luas dan tak padat ..Yang tu paling bagus..Warna lak mesti lah nak yang tenang...


"Annyeong haseyo Yuyu"...eceh



Lain lain yang menarik untuk dikongsi

.



8 comments:

^^eKaTiKaH^^ said...

hehe, ingat an betul2 tdi kak yuyu awek abg wan...tpi ok gak..hehe :P

tak sabar nak tunggu kemunculan wajah baru blog kak yuy ^^

Bella Roast Almond said...

menarik ni..:)

yuyu Zulaikha said...

aloooo! tak mo la tunggu! malu la.. wuuu T_T yuyu tak kretip.. tengah cari tuto.. tak jumpa. T_T

NSR said...

Uyoo, pakwe sis Yuyu! haha Xp

Wan_hazel said...

^^eKaTiKaH^^


ahahahha..tapi ok gak??ok gak kan..eceh..ehehhe

Wan_hazel said...

Bella Roast Almond

meanarik??apa yg menarik>>??

Wan_hazel said...

yuyu Zulaikha

ehehhe..dalam blog wan pun ada tuto lah yuyu..ehehhe,,,

Wan_hazel said...

NSR

eceh..ehehhe..gurau je tu..