Wadah Madrasah Pengalaman: Penangan Yuyu Zulaikha


Wednesday, November 16, 2011

Penangan Yuyu Zulaikha

.

Assalamualaikum...

Bertemu kembali dalam acara membaca entri Wan nie..Hari hari cerita pasal Tutorial boring jugak..Sekali sekala update lah entri merepek meraban . Tak taw lak ada ke yang nak baca..Tapi yang Wan taw Sah sah Yuyu kupu kecik kecik Wan akan baca punya...hehehe.


Bab "tapi ok gak tu" yang best sangat baca..ehehhe.
Ekatikah

Linkno komen..hahaha..mengada
NSR


Setiap jam dan waktu je Wan jengah Blog Yuyu nak nak sangat tengok perubahan drastik yang Yuyu dedahkan kebelakangan..Sampai skang perut Wan memulas pun Wan tahan je..Gara gara tak nak terlepas menyaksikan perubahan Blog Yuyu ..Nak jadi orang pertama kata kan..Sekali masuk masih sama macam dulu..Masuk lagi sama lagi macam dulu..Masuk masuk masuk tetap macam dulu..Masuk lagi ..Pergh..Sajian beg tangan lak terdedah kat entri Yuyu...aiyo...tergugat i taw..eceh gurau je lah..Tak minat beg tangan kalau ada Tele photo lens baru lah syok.nama pun Wan nie lelaki sejati kan.hahaha.


"Owh Yuyu bila kah Blog mu akan berubah wajah??"..
Erm tak best..
"awak awak bila nak ubah blog awak..saya tertunggu tunggu taw??"


Tak caya lagi Yuyu kupukupu kecik komen


Skang nie semua update pasal Greyson Chance..Dulu Justin Bieber..Hairan lak..Tapi tak pe..asal jangan Yuyu je update pasal tu..hahaha..Korang update pasal Greyson Chance nie..Greyson Chance ada komen kat entri korang ke??mesti tak kan..Tengok Wan..Update pasal Yuyu..dua tiga hari lagi or lepas nie adalah Yuyu komen kat entri nie..Kan best..Tak sia sia update pasal Yuyu..Baik korang semua update pasal Wan..nanti Wan komen kat entri korang..hahaha..owh Greyson Chance. bila nak datang sarawak..Eh eh..Owh Yuyu bila nak datang Sarawak???hehehe.


Masih menunggu saat perubahan blog Yuyu..

p/s:Manalah tahu ke-famesan Yuyu berjangkit lak kat Blog Wan nie...hahaha

entri sekadar untuk memeriahkan keadaan


Papai.


Lain lain yang menarik untuk dikongsi

.



36 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah2..hehe..

yu si comel!

Scha Double Min said...

ahah , nak suruh buat entri pasal abang wan ? Acehh , boleh je :P Then berjangkit kat blog scha pulokk :P ahaha , XDD

-✿Ayu✿- said...

waa... "rapat"nye dgn yuyu ye...hehehe... ayu slalu update utk tuto wan...hehehe... setiap tuto wan ayu guna utk bg free kat org lain...bleh x??? hehehe...anyway...thanks utk tuto yg sgt berguna...:)

^^eKaTiKaH^^ said...

hehe, kelakar la abg wan nie...sampai tahan perut memulas semata-mata nak tngk perubahan blog kak yuyu..chaiya la.. :D

A'ah, sekarang nie musim Greyson Chance...situ sana Greyson..apa-apa pun JB tetap di hati..hikhik :P

Wan_hazel said...

nuyui a.k.a miss YUI

ehhehe..yep betul tu..yuyu si comel..

Wan_hazel said...

Scha Double Min

ahahha...tu lah..wan wat entri pasl yuyu..blog yuyu berjangkit kat wan..lepas tu scha wat entri pasal wan.n blog wan pun bjangkit kat scha...kitaran tu..ehehehe

Wan_hazel said...

-✿Ayu✿-

sama sama..tuto tu semua untk dikongsi...kongsi je banyak mana nak..ehehhe...

yuyu tu kawan blogger ..nak kata rapat tak lah..kawan macam kawan alam maya gak..kejap ada kejap tak de..hehehe

Nyamuk Terbang said...

ekeleh ad hati nk jd pkwe yuyu
hha ^^

Wan_hazel said...

^^eKaTiKaH^^

hahaha..sekadar nak tokok tambah entri je perut tahan tu..hahaha..

tu lah GC dan JB nie..musim musim..bagi Wan skang nie musin perubhn blog Yuyu..hahaha

Wan_hazel said...

Nyamuk Terbang

ahahhaha...jadi dato siti jap..No komen..ahahaa

Scha Double Min said...

kitaran semula jadi XD ahah , insya-allah lepas scha edit belog scha buat lah entri pasal abg wan :P #tak janji XD

Mila Ahmad said...

pasti menjanjikan kelainan kan si yuyu 2.

Chuu Muqhlis said...

amboi melambong2 cek yuyu dlm blog wan

NSR said...

Haha, sweet je xP

miss Fyqa said...

tggu gak perubahan blog Yuyu.. hehe..
sama2 kita nnti kan..ewahh :)

Anonymous said...

pergh!!! krole doakn wan akan menjadi lebih hebat...teruskan usaha wan n thanks heee

krole said...

krole doakan moga wan maju jaya sentiasa..n thanks ya hee~

Nurul CLumsy Gurl said...

wa.. cya la! jngn terlibih suda... ha3.. Wan 2 dh ade gf... =p

SyiraSara said...

hahaha..kiut jer..syira nak tunggu yuyu dtg komen jer..eksaited sudah!

Wan_hazel said...

Scha Double Min

hahaha...camtu lah..ehehhe...wan nantikan..eceh..ehehhee

Wan_hazel said...

Mila Ahmad

a ah..betul tu..simple n comel

Wan_hazel said...

Chuu Muqhlis

ehehe...melambong lambong sikit je..hehehe

Wan_hazel said...

NSR

hehehe...peace

Wan_hazel said...

miss Fyqa

ewah..ehehehe...sama2 lah kan..hehehe

Wan_hazel said...

krole

ehhehe..krole jugak...peace

Wan_hazel said...

Nurul CLumsy Gurl

eceh..ehehehe....betul2

Wan_hazel said...

SyiraSara

aahahahha,,no komen..ehhehhe

niez mellow said...

nampak gayanya makan nasik miyak tak lama lagi la kan?

Scha Double Min said...

ahah , insya-allah scha update pasal abg wan sebab scha busy esok ambil resut UPSR XD agaga. wish me luck :D

Yun said...

Huhuhu,,,mun kak yuyu dtg swk,iboh lpa mbka kmk jmpa nya k...

rebellion said...

sebenarnye greyson ader komen blog ni, tapi dia pakai name lain, dia kate segan. kalo tak silap dia pakai name rebellion

era kecik said...

ei, tak sabar nak tunggu perubahan blog kak yuyu.. blog dia sekarang ni pon dah ookey.. comell ^^

# kak yuyu comelkan?

Wan_hazel said...

niez mellow

ahahha...ahad nie makan nasi minyak..ada org kawen kat tempat wan..ahahaha

Wan_hazel said...

Yun

hahaha..aok..lak mek mbak ktk..,mun jak nya g sarawak..

Wan_hazel said...

rebellion

ahahha...no komen

Wan_hazel said...

era kecik

a ah...yuyu memang comel...