Wadah Madrasah Pengalaman: Pesanan peribadi (inbox) facebook tersembunyi _other


Thursday, January 19, 2012

Pesanan peribadi (inbox) facebook tersembunyi _other

.


Assalamualaikum..


Camne hari nie??sihat tak??Hope sihat lah kan...Kali nie Wan nak kasi taw lak sesuatu yang kadang kadang korang tak tahu .. Ada yang dah tahu.. Kalau dah tahu tu tak payah baca lah kan..Bagi yang tak tahu je nie.. Kalau tetap nak baca pun ok je..hahaha.


K
lah korang , Wan pun tak nak buang masa korang dengan cakap cakap kosong Wan nie. Apa yang Wan nak korang tahu ialah.. Ada tempat didalam facebook korang tu kat bahgian messages korang tu ada tak yang other tu..Korang tahu tak dalam tu ada pesanan untuk korang..Inbox dari kengkawan korang atau peminat korang..Kadang kadang kalau korang tak freind dengan orang tu messages yang dia orang hantar akan masuk ke bahgian other nie..Sebab disangkakan SPAM oleh facebook..

Kalau ada nombor kat bahgian other tu adalah lah messages untuk korang..

Tu je..

Lepas nie mesti korang nak cek facebook korang kan..hehehe..


Cepat cepat lah cek..Wan cuma kongsi apa yang perlu je...Kan dah cakap tadi..Kalau dah tahu tak payah baca..

Eh sebelum tu..bagi korang yang dah habis baca tu boleh tak tolong Wan..Sampai 28 januari nie je..Vote untuk blog Wan..

Dah baca dah guna jom Vote Wan kat sini.Terima kasih..
Tamat 28 jan 2011




Lain lain yang korang mesti tahu




10 comments:

Atie Iekah(^^,) said...

APsal aku add ko kat fb, ko x approve? ==, ...---------->maaf penggunaan aku klu ko lebih tua..aku x tau umo ko..sory

Wan_hazel said...

Atie Iekah(^^,)

saya tak app org sebarang..maaf...acc pun dah hampir full sapa nama awak??

Atie Iekah(^^,) said...

Ceh, haha..nama fb aku atie iekah..

Wan_hazel said...

ok.

super d0uble F :) said...

wan,mcm mana nk buat box lain2 yg korg mesti tahu dlm entri cm wan tuh?

;)

Wan_hazel said...

super d0uble F :)

guna koding nie..

<fieldset> ayat atau apae je dalam nie </fieldset>

Dila azie said...

Thanks share (:

Hanis said...

SubhannAllah. Sungguh berguna informasi ni, tadi pergi check di home, 79 messages terus.

super d0uble F :) said...

thanx wan :)

chinta qiela said...

wahh ! terima kasih wan (: