Wadah Madrasah Pengalaman: Nuffnang VS Churp Churp mana lebih menguntungkan = Churpnang


Sunday, January 15, 2012

Nuffnang VS Churp Churp mana lebih menguntungkan = Churpnang

.

Assalamualaikum..

Hai korang...Sihat hari nie??Hope sihat lah bagi semua korang yang baca entri Wan nie..Yang baca entri nie mesti nak tahu sangat kan apa yang lebih menguntungkan korang dalam berblog nie. Ada jugak yang tak nak ambil tahu..mungkin tak nak membebankan blog or berblog untuk suka suka je or memnag tak nak income pasif nie or masih tak percaya dengan benda nie..

-Adakah Churp Churp dan Nuffnang benar benar memberi income?


Kali nie Wan wat perbandingan antara Churp Churp dan Nuffnang..Ads lain Wan tak nak cerita sebab Wan tak pernah guna dan tak nak ambil tahu jugak...Wan tetap setia dengan pihak Nuffnang nie..Satu syarikat pengiklanan yang best..Churp Churp anak syarikat Nuffnang..Tapi berlainan cara.


Antara Churp Churp dan Nuffnang mana lebih cepat dapat income?

Bagi Wan kedua dua nie cepat nak dapat income .. Tapi kena usaha sikit..Contoh nya kalau Nuffnang korang seharusnya selalu jawab survey , hantar pertanyaan dan meletakkan iklan iklan Nuffnang di tempat yang sepatutnya. Dari itu korang akan dapat iklan , dan kemungkinan korang akan dapat Buffered erning..Dari Buffered earning nie lah income korang akan naik dengan cepat..

Manakala bagi churp Churp lak..Apa yang korang perlu buat untuk cepat dapat income..Korang kena selalu share link..share link dan share link..Tu je..contoh nya macam Wan nie..Wan share link nie...Faham maksu Wan..kalau tak faham sila klik kanan an open in new tab k

Keep your ride safe


Tapi mana yang lebih cepat dapat income??

Jujur Wan kasi taw..Churp Churp adalah medium yang cepat dapat income..Dan paling senang nak dapat income..Paling mudah jika nak dibandingkan dengan Nuffnang..Tapi semua nya bergantung dengan usaha sendiri..Faham tak??kalau daftar je tapi tak de usaha nak dapatkan income tu so tak dapat lah income tu..Rezeki kita kena cari dan kita kene usaha..

Ok cepat cepat lah daftar churp churp..


-Tutorial daftar Churp Churp Income lebih per-klik
-Tutorial letak iklan bergambar Churp Churp dalam Blog
-Churp Churp beri ganjaran untuk beli DSLR
-Menabung dengan Churp Churp_satu hari RM0.20 pun dah cukup
-Satu Klik berlambak tabs ADS keluar
-Kenapa Income tak naik naik??
-Tutorial Follow Churp Churp kengkawan
-Tutorial Post Stories dalam profile korang kat Churp Churp
-Grapevine Tambahkan income Churp Churp
-Macam mana nak Sign Up Grapevine??
-Adakah Churp Churp dan Nuffnang benar benar memberi income?



-Jom kenali Churp Churp dan Nuffnang..Macam mana leh dapat income??
-Buffered Earnings bukan berdasarkan Traffic ke Blog semata mata
-Info NUFNNANG untuk NEW BLOGGER
-Perhatian kepada semua NUFFnangers
-Tips nak dapatkan BE earning(nuffnang)
-Special tips tingkatkan traffic Blog
-Info Buffered Earning


.




6 comments:

+jena said...

yep!

AisYah said...

thanks for sharing bro!

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

ouh..macam tuh...

tengs for the info!!

Nesa Wazir said...

wahhh..sgt berguna tutorial ni sume..nesa mmg x pndai gune both. skrg pkai advertlets..itupun naik 1 sen sehari..hehe...tq wan!

Azhafizah[フィザ] said...

yang penting kena usaha.kan?

Ashjbxoxo said...

Salam, terimah kasih bg informasi yg sangat berguna. ;)