Wadah Madrasah Pengalaman: Income cepat : buat klik keluar dua , tiga dan banyak


Thursday, January 19, 2012

Income cepat : buat klik keluar dua , tiga dan banyak

.


Assalamualikum...

Ramai nye yang nak wat nie eh..

Kali nie Wan menang geram sangat kenapa korang tak faham faham erk..Income korang menang cepat naik dengan cara nie tapi korang tahu tak korang punya ACC untuk income korang tu akan detect dan akan BAN terus acc korang tu..tak kisah lah say.my ke, Churp Churp ke , Heartbeat ke..Mesti korang tak pernah terfikir.. Nak sangat dapat income cepat tu kan..Nanti tak pasal pasal korang kene BAN dan income korang terus hilang macam tu je..Kan ke padan muka dah..Wan pernah wat entri yang berkatian nie dulu.masih tak tahu apa yang Wan maksudkan..Korang leh tengok entri nie.Satu Klik berlambak tabs ADS keluar...Rezeki tu haram ke tak??

Satu Klik berlambak tabs ADS keluar...Rezeki tu haram ke tak??


Tak kisah lah korang buat 1 tab je ke terbukak..Dan paling Wan tak suka bila ada orang wat Button Shoutbox tu..Klik je button tu terus lah open tab kedua..iaitu tabs iklan..Kalau Wan , Wan terus close tab tu..biarlah pihak pengiklan fikirkan tu fraud klik..Korang fikir korang nye iklan tu naik ke??kalau orang macam Wan yang klik??.


Nie kisah benar Wan tak reka..Sebab benda nie pernah terjadi kat Blogger jugak..Kawan blogger Wan..Acc churp churp dia telah diberi warning..sebab dianggap SPAM.. Padahal dia Tak SPAM dia hanya guna teknik nie lah..klik button terus keluar berlambak tab. Dia tanya Wan kenapa Churp Churp bagi Warning dan beberpa minggu ACC dia ditahan . Wan rasa mesti dia telah direport oleh sesetengah orang dengan cara menjana pendapat yang macam nie..




Ramai yang nak wat camnie sebab ada pencarian macam nie kat blog Wan..Buat klik keluar dua. Kalau lah Wan nie jahat sangat nak dapat income cepat nie..Wan dah buat dah setiap link Tutorial Wan kat page tu Wan wat satu klik keluar satu tab iklan..Erm..cepat nya Wan dapat income..Tapi Wan tak nak..Sebab bukan semua manusia nie baik..Kalau line dia orang slow pasti dia orang sumpah sumpah kita.. Dalam diam tanpa kita sedar dengan perlahan lahan kita jadi lebih BODOH akibat sumpahan orang..Dan rezeki Income kita tu tak halal dengan caranya.


Jangan pandang rendah dengan isu halal haram nie..Ia akan jadi darah daging kita..Wan cuma tegur apa yang perlu..


Terpulangla kat korang masih nak guna ke tak cara nie..Tu cara korang..Wan tak kisah.Kalau korang tak nak penjejak blog gunalah cara tu..


Papai

Eh sebelum tu..bagi korang yang dah habis baca tu boleh tak tolong Wan..Sampai 28 januari nie je..Vote untuk blog Wan..

Dah baca dah guna jom Vote Wan kat sini.Terima kasih..
Tamat 28 jan 2011






Lain lain yang korang mesti tahu



.



17 comments:

puteri.dyne94 said...

betol 2 wan..
pu3 ade laa chat ngn sorg nie..
stiap kali klik shtbox die..mstie kuar iklan churp2..
nak cpt sgt laa 2 dpt nek...aiya..saba jelaa...~

nuyui a.k.a miss YUI said...

bru aje kena td.. ish2.. dia wat kat shout.. tekan aje link iklan keluar dlu.. geram rasa.. ptotla rancak aje nk nymbang..

g stu pasal klik sekali,kuar byk kali..mmg aim la blog mana.. hikhik..

Miss Nadya said...

nad pernah kena..tapi bukan 2 tab taw...5 tab sekali keluar..terus lappy jam..:(

nad pernah buat entry jugak..

+jena said...

ouh.. gtuh upanya... :P

Chenal said...

huh..rejeki masing2.

X ralat pun mun blom ada income dr Churp2 ka..Nuffnang ka..!

Njoy blogwalking..dpt juak kepuasan dari perspektif lain!

Jannah said...

haha, prnah gak kena ! klu 2 tab takpe.tapi ade tuh skali klik 10 tab kuar.smpai kecik2 tab tuh dek bnyak.huhu :)

Rt-qaH said...

aeyh mek bok tauk aeyh tp mek x smpt buat sbb pc mek lmbt.mun bkk byk2 nya terus shut down.huhu.nasib bait.

Cik Zai said...

Saya pun tak suka bila ada blogger buat macam ni kat blog diorang...semaklah dan menghilangkan mood nak lawat blog diorang..

Zul n Azizi Boarding Pets said...

Salam WanHazel,

Ada contenst ye..sempat lagi tak join ni? Anyway nice info...

BTW kami dah follow & tag banner blog wanhazel, jangan lupa follow & tag banner kami lepas ni ye.. :-) TQ

www.mylovely-cats.blogspot.com

yo soy lindo said...

btl3...stuju3...

ade mse lawat lah..
http://yosoylindo10.blogspot.com/2012/01/jangan-berlagak-tahu.html

Belalang hijau Perisik said...

ello wan... lame x lawat dia...
a ah.. mmg prob tu agak menjadi2 kebelakangan nih... apala diorang nih :)

Puan Besar Shag Yahaya said...

Ada ke tuto untuk ni ? Patutlah ada certain blog Shag p keluar iklan bila kelik link button. Ingatkan kenapa jadi macam tu. Ceit !

Thanks for the info sayam ;)

myra abdullah said...

huuu..baru tahu..
thanks for the info.
(alahai kuno jugak saye ni..)

Kyra said...

tadi baru je kena ! haih. nasib baik tk jam lappy , pastu terus tutup hahaha.

Miss Nadya said...

backlink dari nad ye wan..


http://www.nornadiah.com/2012/01/saysmy-tipu-sebab-duit-tak-masuk.html

Tasha Telun said...

Hi wan .. ni,Tasha nak request :) hekhek .. mcm mna nak buat gambar tu,bila klik,dia dapat jadi besar? :) thank you

Wan_hazel said...

yu tak yah wat...memang otomatik macma tu..ehehhee..