Wadah Madrasah Pengalaman: Trauma adik Amira kian beransur pulih_Isu K-Pop suatu masa dulu


Friday, January 20, 2012

Trauma adik Amira kian beransur pulih_Isu K-Pop suatu masa dulu

.



Assalamualaikum...

I
ngat lagi isu K-Pop yang suatu masa dahulu pernah mengegarkan rata rata peminat K-Pop hingga kebanyakan peminat K-Pop hilang pertimbangan diri..Mungkin anda salah seorang dari mereka??Adakah saya salah??Atau adakah saya sengaja menunding jari pada kalian..



T
ahun lalu 2011 isu adik Amira mendapat sambutan yang hangat di blog ini.

Isu Adik Amira Afiqah sebelum ini :

http://wanhazel.blogspot.com/2011/12/isu-hangat-amira-afiqah-difitnah-gara.html
http://wanhazel.blogspot.com/2011/12/luahan-hati-keluarga-amira-afiqah.html
http://wanhazel.blogspot.com/2011/12/isu-adik-amira-afiqah-telah-mendapat.html
http://wanhazel.blogspot.com/2011/12/salah-ke-tegakkan-apa-yang-betulisu.html


Pasti ramai yang mula melupakan isu hangat ini . Adakah kalian terfikir apa yang sudah terjadi kepada adik Amira??Atau adakah kalian terfikir isu ini terus terpadam ditelan waktu..Atau keluarga Amira hanya omong kosong sahaja akan laporan polis yang pernah disebut sebelum ini.


Alhamdullilah , Sekarang Adik Amira telah bersekolah kembali memasuki tingkatan 3 dan menyertai aktiviti kegemaran nya iaitu kadet Polis.."Kes Amira ada sedikit masalah 'pending' kerana Inspektor yg menjalankan siasatan telah ditransfer.Jujurnya beberapa nama telah dikenalpasti tapi masih dalam siasatan. Ada beberapa perkara lain yang masih lagi dalam siasatan dan apa yg mampu kami buat hanyalah bersabar." ujar ibu Amira.


Wan sempat berborak dengan mama Amira melalui laman sosial. Syukur bila semua kembali sedia kala..Terima kasih buat semua yang mendoakan adik Amira..

Semoga tiada isu sebesar ini berlaku di medan Blog..

Papai

Eh sebelum tu..bagi korang yang dah habis baca tu boleh tak tolong Wan..Sampai 28 januari nie je..Vote untuk blog Wan..

Dah baca dah guna jom Vote Wan kat sini.Terima kasih..
Tamat 28 jan 2011




Lain lain yang korang mesti tahu




7 comments:

Puan Besar Shag Yahaya said...

Harap cepatlah setel kes tu. Yela, walaupun trauma dah okay, takut nanti suspek tak tertangkap lepas tu main depan depan dengan Mira, time tu rasanya lebih dari trauma kot si Mira ni dapat. Bukan nak doakan tu yg jadi. Itu kebarangkalian kalau kes ni tak setel.

hatiAMIRA said...

nampak jea name wan teros vote . hehe .

✿ miss danshin ✿ said...

kesian kat dia..emmm..takutlahh jadi macam tu..

✿ miss danshin ✿ said...

kesian kat dia..emmm..takutlahh jadi macam tu..

aNereO UsitHe said...

kenkadang, sebagai manusia ni..kite kne juga jaga mulut...jangan libatkan sensitiviti bila bercakap...k-pop mmg sensitif...sbb dunia skrg t'gila2 kan k-pop...so...sbgai blogger,perlu elak la mende2 mcm ni...

syAzAnA said...

hope dia cepat okayy.

Azekzk said...

owh. bru sya thu..