Wadah Madrasah Pengalaman: 2012 SPECIAL GIVEAWAY


Monday, January 16, 2012

2012 SPECIAL GIVEAWAY

.

Tamat 31 January 2012
Klik banner untuk terus ke blog pengajur

A
ssalamualaikum...


Hai korang...Kali nie Wan nak join GA dari Teha lak..Korang semua join lah bab GA nie leh menang makanan yang sedap sedap..ehehe..Syarat syarat macam kat bawah nie.


1) Buat 1 entry tentang giveaway ini yang bertajuk 2012 Special Giveaway.
2) Tepekkan banner giveaway ini dalam entry anda dan link kan sekali ke entry ini.
3) Bagi yang mempunyai akaun facebook sila add facebook Teha Dessert. WAJIB tau! =)
4) WAJIB share giveaway ini di laman sosial anda (facebook, twitter, tumbler, etc)
5) Nak follow? Silakan.. Tak nak follow? Takde masalah.. It is not compulsory =)
6) Tag minimum seorang kawan untuk join giveaway ini.
7) Tinggalkan link entry anda di ruangan komen. (notice me jika anda tiada akaun facebook)
8) Tarikh tamat giveaway adalah pada 31 January 2012


Wan dah korang jangan lupa join k..Wan nak ajak semua blogger join...GA best bab makanan yang best..Nyam Nyam.


Papai
Lain lain yang korang mesti tahu



.


.



3 comments:

eyza ♥ said...

salam , jom join 1st GA eyza :)

http://planner4mylife.blogspot.com/

check it out yahh .. tengss

Puan Besar Shag Yahaya said...

Good Luck sayam ;)

Teha Nur Fateha said...

thanks n good luck wan!:)